Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a távkapcsolatot hogyan lehetne megmenteni?
fél éve leszünk lassan együtt barátnőmmel távkapcsolatban.
Egyre nehezebben bírjuk mindketten, de főleg én, és nemfeltétlen csak az érzelmek miatt, hanem az anyagiak végett is...:(
most nemtudok dolgozni suli mellett sem nincsen munka...és pénzem sem.
Egy 7 végét hogy együttöltök vele az kb 4-5 ezer ft....:/
Ugy szokott lenni, hogy én megyek hozzájuk, és ott alszok, kajálok, meg minden...
Attól félek, hogy szakítanom kell majd a Szerelmemmel a k*rva anyagiak miatt....:( szeretem Őt nagyon, Ő is engem...
A szivem fog megszakadni, ha tényleg azért kell kidobjam mert egyszerűen nemlesz pénzem lemenni hozzá...:(
19/F
18/L
nekem is ez az első távkapcsolat.
ésha legalább egy kis pénzt tudnák keresni, azt a havi 20 ezret kb amibe lenne, nem is panaszkodnék....de így...:((( áhhhh
ha ez ígymegy tovább egyszerűen szakítanom kell vele...pedig iszonyatosan szeretem, és elég sokmindent kibírt már a kapcsolatunk....:( és iylet b*zdmeg, hogy sajnát magam fogom drabokra törni a szívemet, meg az övét is....:( :'((( f*szom bele máááááááááááááááááá :'(((
szia! én is távkapcsolatban élek a párommal, de nekünk még drágább az utazás. Úgy oldjuk meg, hogy egyszer Ő és egyszer én megyek, így úgy ahogy kijön, de nekünk is nagyon megterhelő. próbáljatok ritkábban találkozni, és akkor több napot legyetek együtt. Mi sajnos ezt nem tudjuk kivitelezni, de ti próbáljátok meg!Én szurkolok!
19/L
Suli mellett elég nehéz emberkedni sajna.
A távkapcsolatok nagy százaléka tönkremegy, de nem az anyagiak miatt, hanem, mert elhidegülnek a párok egymástól.
Ne szakíts vele, mert az rosszabb, mintha együtt vagytok, hiába nem látjátok egymást csak ritkán, aztán idővel hátha találsz megoldást erre, de szerintem beszéld meg vele, hogy együtt tudjatok lépni valamit. Elvileg a szerelem mindent túlél. :-)
tartanánk már ott hogy dolgozok....
vennék egy disesl olajkályhát kispézé, és meg is lenne oldva minden...már....:(
jo de nem eszik csak 5 lityit 100 on...:)
am 150 km van köztünk...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!