Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatot, hogyan vészelj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatot, hogyan vészeljük át?

Figyelt kérdés

hali.

16 évesek vagyunk. kb 100kmre lakunk egymástól és költséges természetesen a találkozók.. vonattal utazok legfőképp.. nem is az idő, hanem a pénz ami meg gátol, hogy többet legyünk együtt.. nagyon hiányzik..1 nap is nagyon nehéz nélküle.. mit tegyek, hogy enyhítsem ezt? beszélgetünk sokat közben..de hát=/ köszi

2012. ápr. 23. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Előre is bocs! De ha felnőttebb leszel rájössz, hogy baromság a távkapcsolat, elmondom az én régi példám, Nekem tetszelgett a lány, de egy idő után kiderült, hogy fűvel fával megcsalt. Egy srácnak volt annyi mersze, hogy megtaláljon és beközölje, el is mentem Vele egy sörre :) De távkapcsolatba nincs értelme belekezdeni. Az, hogy egy ideig jó tény, de egy idő után kevés lesz, és előjönnek a problémák a távolság miatt. Szerintem felejtsétek el.
2012. ápr. 23. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ezt kértem, hogy lebeszélj róla.. már együtt vagyunk rég:D csak kevés a találkozó.. aludtunk már együtt is és tervezzük is. én szerelmes vagyok és ő is:) jelentkeztek már nála fiúk, de elküldte ami tényleg így volt!!
2012. ápr. 23. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem működik, Tapasztalatból mondom. :/

16/l

2012. ápr. 23. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
De ne ilyeneket írjatok, megköszönném:D igenis működik is szeretem. a házat elfogják adni és nyáron körül költöznek a közelbe..
2012. ápr. 23. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja úgy már más. Hát Skype-oljatok :) Végül is mindjárt itt a nyár ;)
2012. ápr. 23. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
mikrofonon vagy telefonon szoktunk beszélni.. de hát azért az akkoris más..:( hisz nem érhetek hozzá.. kb 2 hetente vagy 3 hetente tudunk találkozni így hétvégén vagy hasonló hogy együtt alszunk..
2012. ápr. 23. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is kb 2 hetente találkozunk a párommal,köztünk 250 km van,szóval én örülnék,ha csak 100 lenne...próbálj valami hobbit találni,vagy sportolj,lógj a haverokkal,én például rajzolok és gitározok,emellett most diplomázok,szóval szerencsére nincs sok időm agyalni.Ha együtt vagyunk,akkor pedig igyekszünk a legtöbbet kihozni a dolgokból.Több,mint 2 éve vagyunk együtt,tervezgetjük lassan a közös jövőt,szóval szerintem egy távkapcsolatnak is lehet jövője,ha mindkét fél úgy áll a kapcsolathoz.

Sok sikert nektek! :)

22L

2012. ápr. 23. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100 km semmi .. Egy ideig húzhatjátok, aztán az egyik megunja. Ez az általános tapasztalat sajnos.
2012. ápr. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!