Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatot, hogyan vészeljük át?
hali.
16 évesek vagyunk. kb 100kmre lakunk egymástól és költséges természetesen a találkozók.. vonattal utazok legfőképp.. nem is az idő, hanem a pénz ami meg gátol, hogy többet legyünk együtt.. nagyon hiányzik..1 nap is nagyon nehéz nélküle.. mit tegyek, hogy enyhítsem ezt? beszélgetünk sokat közben..de hát=/ köszi
Nem működik, Tapasztalatból mondom. :/
16/l
Mi is kb 2 hetente találkozunk a párommal,köztünk 250 km van,szóval én örülnék,ha csak 100 lenne...próbálj valami hobbit találni,vagy sportolj,lógj a haverokkal,én például rajzolok és gitározok,emellett most diplomázok,szóval szerencsére nincs sok időm agyalni.Ha együtt vagyunk,akkor pedig igyekszünk a legtöbbet kihozni a dolgokból.Több,mint 2 éve vagyunk együtt,tervezgetjük lassan a közös jövőt,szóval szerintem egy távkapcsolatnak is lehet jövője,ha mindkét fél úgy áll a kapcsolathoz.
Sok sikert nektek! :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!