Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a szülés után cserbenhagy mindenki a pasimon kívül?
Említetted már nekik, hogy ez nyomaszt téged? Tudod, néma gyereknek anyja se..
Mellesleg ahogy írtad, nekik is megvan a saját életük. Nem kell körülugrálniuk téged- ők is próbálnak ismételten révbe érni. Talán sajnálod tőlük a boldogságot?
Szerintem járj el olyan közösségbe, ahol babák-anyák vannak. (babamama orna, baba uszi, klubbok) és keress-szerezz barátokat. Nem kell feltétlen az anyóstól és a szülőktől várni a beszélgetést, főleg hogy más dolguk van.
Én anyósom csak az első 3napra jött fel, anyummal meg alig találkoztam, mert rengeteget dolgozik. Úgyhogy mentek játszótérre, babamama klubba, játszóházba és mostanra egy jó kis csapat lett ebből :)
Milyen gyakran járnak hozzád a nagyszülők?
Nem mindegy, hogy amióta megszületett a gyerek, le se bagóznak, vagy csak nem minden nap vannak ott.
Valóban nem normális,hogy ennyire nem érdeklődnek,nem segítenek.
Örülj annak,hogy a párod ilyen.Ha még ez sem lenne,na az volna a nagy baj.Nekem is van egy pici fiúm és nekem sem segít senki,viszont az a szerencsém,hogy jó a gyerek!
Te is jól gondold meg,hogy vállalsz e még gyereket.
De most komolyan,így belehet kint pasizni? :))
Hát ne haragudj de szerintem a gyereket nem nekik szülted. Nem kötelességük téged segíteni, van saját életük. Végre felnevelték gondolom a gyerekeket, kint élnek egy jó országban, nekik is kijár már egy kis idő saját magukra.
Esetleg arra gondoltál már, hogy kinyotod a szádat és szépen megkérdzed, nem lenne kedvük segíteni mert te örülnél neki? Úgy beszélsz róluk mintha valami cselédek lennének akiknek kötelessége körbeugrálni csak mert szültél egy gyereket és ha nem teszik akkor mint egy hisztis gyerek bedurcizol és nem foglalkozol velük.
Ez egy másik szélsőséges példa.
Biztos emlékeztek arra, amikor valaki arra panaszkodott, hogy az anyósa még akkor is ott állt felette, amikor szoptatott, meg a gyereknek azt tanította, hogy őt szólítsa anyának.
Nem tudom, melyik jobb.
Mondjuk anyukád is elég érdekes,ha arra van ideje, hogy a férjét megcsalja, de az unokájára nincs. Kinek mit jelent a boldogság. :)
Ja és régen a fán mászkáltunk és banánt ettünk. Azért mert régen volt valami nem jelenti azt, hogy most is úgy van és úgy kell lennie.
A mostani nőknek semmi sem jó. Ha lenne egy segítőkész anyósa, akkor azért írna, ide, hogy hogy képzeli a nőszemély, hogy nem hagyja békén és megmondja a tapasztalatait meg stb. Valószínűleg a kérdező sem kommunikálhat velük valami szépen, hisz azt mondják róla hogy depressziósan és feszülten viselkedik. Szerintem meg az nem úgy van, hogy valami jár nekünk és akkor alpári módon viselkedünk meg kiköveteljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!