Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír rám? Pedig megígérte.
Tegnap éjjel beszélgettem egy sráccal msn-en.És a végén írta, h majd még beszélünk, meg jó éjt meg, h álmodjak szépeket. Most fenn van msn-en és én is, mégse ír rám. Miért? Tegnap én kezdeményeztem a beszélgetést. Ő most miért nem hajlandó???
Ez annyira lelomboz...
akkor várd meg hogy jelentkezzen. ennyi. ha eltelik egy-két nap te is irhatsz neki.
de ez a "rámír" meg új dumák kegyetlenek :D, mintha a hátadra vagy mittom én hova írna rád :D
Lehethogy csak nem ér rá. Vagy csak húzza az agyadat.:)
De azt azért tudnod kell, hogyha azt írja, hogy "majd még beszélünk", az nem feltétlen azt jelenti, hogy Ő fog rád írni, és nem is azt, hogy rögtön következő nap.:D Azonban azt is tudnod kell, hogyha egy srác olyat ír, hogy szép álmokat, akkor valószínűleg bejössz neki.:) - Sok év tapasztalata.:D
Persze az is benne van a pakliban, hogy nem jössz be neki, és ezért nem ír rád. De még az is,hogy nem mer rád írni.:D Szerintem várj egy kicsit, hátha végül rád ír.:) Vagy ha úgy gondolod az lenne a helyes, h Te írsz rá, akkor írj rá Te... Én a helyedben várnék, és ha kövezkető alkalommal sem írna rám, akkor írnék rá én.
16/L
Oké, tudom én vagyok a buta liba, h azt hittem ebből bármi is lehet... Mindegy. Már megszoktam, h mindenki kikosaraz. Csak a tegnapi beszélgetés után annyira beleéltem magam.
A "rám ír"-nak meg azt üzenem, h bocs, de nem tudtam másképp kifejezni. Te biztos jobban csinálod, mint én...
Az lehet a dolog mögött, hogy nem jössz be neki. Az én sztorim az, hogy felvettem egy csajt, mindig én írtam rá, ő sose kezdeményezett. Úgymond leszart. Elhívtam a házibulimba, azt mondta, nem tudja, hogy jön-e... Mondtam neki, hogy másnapig döntse el, és okvetlenül írjon rám. Fene gondolta volna, hogy nem fog írni :)
Aztán hanyagoltam is a csajt, nem éri meg a fáradozást, ha ügyet se vet rám. Szerintem várj pár napot, és ha bebizonyosodik, hogy tényleg nem érdeklődik irántad, akkor feleslegesen ne törd magad. Majd eljön az a fiú, aki megérdemel téged, szeret és te viszont szeretheted.
már bocsika kedves válaszadó, de 16 évesen sok év tapasztalatod van? :D
27/L
Hahaha...
Akár rólam is szólhatna, megszólalásig így történt velem is tegnap este.
előtte való nap én "írtam rá", tegnap meg csak azért voltam fent késő éjszaka, hogy "mi vanmár?", így legyen lottó 5-ösöm, kb. 25perc után "rámírt"...
ha ma fent lesz, akkor tuti ,hogy én "rá fogok írni"
16f
Az én tapasztalatom, h néha (sajnos-vagy nem), de a lányoknak kell átvennie az irányítást.
Nem érdemes görcsölnöd rajta, h "úristen, most mit fog gondolni, ha ráírok?"
Ő is akkor fog neked írni msn-en, ha van kedve, tedd Te is ezt! Szerintem...nekem bejött....Mottó: Csak lazán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!