Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még arra, hogy feleségül vesz vagy keressek mást?
28 éves nő még fiatal (ne hivatkozz a biológiai órádra, mert mindenkinek másképp jár, van, aki 40 fölött is egészséges babát szül, és van, aki 20 évesen se).
Szerintem amúgy beszélj vele, de megértem, hogy bizonytalan a világot látva, de te pont azért vagy a párja, hogy biztosítsd arról, hogy nem kell félnie.
És egyébként, ha igazán szereted, és ha ő az igazi, akkor bármeddig tudsz rá várni (ha pedig mégsem tudsz várni és ő az igazi, akkor később tér vissza az életedbe, és erre bizonyítékot is adott már az élet többször).
Úgy érzem, hogy a korotok alapján nem kell sietni a családalapítással, viszont az is igaz hogy már 3 éve együtt vagytok, akkor meg minek várni. Ismeritek egymást.
Nézd, én még nem voltam férjnél, és másfél évnél hosszabb kapcsolataim sem voltak. Viszont arra rájöttem, hogy ha elhatározol valami, vagy úgy érzed, hogy valami hiányzik, akkor annak utána kell járni. Én őszintén megmondanám neki, hogy nézd drágám, szeretlek, nagyon jó veled, de én úgy érzem hogy tovább kéne lépni. Nekem ez és ez hiányzik. És mivel neked a házasság még terhes, ezért vegyünk vissza, nézzük meg mi lesz. Nem akarlak kényszeríteni, de úgy érzem, ha igazán szeretnél, akkor ebből nem lenne probléma. Lehet, hogy nem vagy biztos magadban, ezért kell eltávolodnunk kicsit. És ne találkozzatok annyit, legyen inkább baráti a dolog... Szerintem csak így lehet megtudni, hogy tényleg mit akar. Igaza van egy előttem szólónak, lehet hogy a pasi tényleg szeret téged, de ha valami visszatartja, akkor az a valami ott is fog maradni. Te nem tudod eltüntetni. És ugye kényszeríteni sem szabad, se zsarolni. Ezért el kell kicsit engedni, hadd gondolkozzon.
Mert annak sincs értelme, hogy te ezen frusztrálod magad, és vársz, vársz, hátha meggondolja magát, és hajlandó elvenni.. Mert így sajnos fennáll az a lehetőség hogy elvagytok így 3-4 évig, aztán egyszer csak bemondjátok az unalmast. És akkor ha elhagy esetleg, lehet hogy megbánod az egészet, hogy vártál rá. Tehát várni úgy, hogy csak reménykedsz, és minden marad ahogy eddig, akkor szabad, ha biztosra veszed hogy nem fogod megbánni később a várakozást, ha esetleg mégis szétmentek.
A férfiak kényelmesek, nem mozdulnak, jó nekik a megszokott kényelmes status quo. Ha billenteni akarsz a helyzeten, akkor neked kell lépned, magától nem fog.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!