Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még arra, hogy feleségü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még arra, hogy feleségül vesz vagy keressek mást?

Figyelt kérdés
28 éves lány vagyok, párom 24. Elég komoly fiú, házasságpárti és nagyon családcentrikus. Tavaly majdnem elvett feleségül, de az esküvő előtt végül meggondolta magát (megijedt?) és visszalépett. Akkor elbizonytalanodtam, de végül megbeszéltük a dolgot, és együtt maradtunk. Nagyon szeretem, ő is szeret, de nem tudom, mit csináljak. Nekem fontos a család, gyerekek, és már nem vagyok fiatal! Idén sem lesz esküvő. Ja, és nem élünk együtt, számunkra ez csak házasság után elfogadható (nem kérek fikázást!!!). Mit tegyek? Várjak még rá?
2009. jún. 30. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele ezt. Kérdezz rá, hogy hogy gondolja, hogy tervezi a jövőjét, esetleg a közös jövőtöket.
2009. jún. 30. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Várj míg egy nap arra ébredsz, hogy lelép egy 20 éves csajjal és te már a kutyának sem kellesz, mert lógnak a melleid és 120 kiló leszel!
2009. jún. 30. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezt nektek kéne megbeszélnetek.

Kérdezd meg töle hogy ö mikor állna készen a család alapitásra, és hogy te már nagyon szeretnéd.

Ha nagyon szeretitek egymást akkor tartsatok ki egymás mellett, és beszéljétek meg ne rontsátok el ezzel a kapcsolatot.Ha azt mondja még várni akar akkor hát várj rá, csak tudakold meg hogy biztosan akar e veled családot.

2009. jún. 30. 17:47
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha igazán szereted akkor várj még rá. Ülj le vele és kérdezd meg mi az oka, hogy eddig akarta a családi életet és most meg nem igazán. A vallásotok miatt nem jöhet szóba az összeköltözés? Ez is fontos dolog. Tudod lakva ismeri meg egymást két ember.
2009. jún. 30. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
hát ha szereted akkor miért ne várnál rá? mi lenne ha egy az egybe elmondanád ezt neki is? sztem teljesen érthető érveid vannak, ha normális ő is megérti és őszinte korrekt választ ad
2009. jún. 30. 17:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

úgy érted, már meg volt szervezve az esküvő, ruha, vendégek meg minden , és ő lemondta?

nem tudom....

voltam ilyen helyzetben én is.

ha családcentrikus, mégsem akar elvenni, akkor annak vmi oka van. lehet hogy mégsem olyan családcentrikus. :(

2009. jún. 30. 17:51
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Ilyenkor jövök rá, hogy a nőknél nincs ostobább lény az univerzumban. (és itt most nem a box klubra gondolok) Ja, beszéljétek meg!
2009. jún. 30. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
24 éves az én barátom is,bár én fiatalabb vagyok. Tudod, ő azt mondta, nem ért még erre meg,mikor ilyenről beszéltünk,de mi még nem tervezünk, azt mondta 35 éves koráig nem esik pánikba,ha nem lesz baba,vagy feleség.Pedig a párom is nagyon családcentrikus,szép fiút akar,meg már álmodozik milyen öltönyben lesz,de nem áll rá készen. Ez a 2 dolog messze áll egymástól.De az a baj,valóban Te lassan kicsúszol az időből,ő meg lehet még 10 évet is várna így, gondolkodj el ezen, mondd el neki, a szándékait közölje,mert az óra ketyeg,te sem várhatsz a végtelenségig.sok sikert!
2009. jún. 30. 17:59
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak! Beszéltünk már róla, és azt mondta, annyi rossz házasságot, válást lát a környezetében, h megijedt. Szeretne biztosra menni, megbizonyosodni arról, h én vagyok a számára az igazi. Egyszer szeretne házasodni, és én is :) Meg biztos kicsit fiatal is még hozzá, csak sajnos én nem vagyok az..

Ja, amúgy 3 éve vagyunk együtt. Nem az esküvő előtt közvetlenül lépett le, hálistennek még nem volt megszervezve szinte semmi, de a családnak, barátok egy részének már el lett híresztelve az esküvő, kicsit kínos volt lemondani..:(

Az összeköltözés számunkra saját véleményünk szerint nem elfogadható, nem tiltja semmi és senki. 2 év együttélés nem garancia az élethosszig tartó házasságra, ebből a szempontból nem lenne értelme. De ne menjünk bele, ez egész más téma :)

2009. jún. 30. 18:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, h ő is mindenképp házasságban képzeli el az életét a közeljövőben (nem 35 évesen szeretné). Nem hitegetne, nem hazudna, megbízok benne, mert rászolgált. Aki nem érti, h miről van szó, inkább ne írjon!
2009. jún. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!