Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes egy férfi leélni az életét csak egy nővel?
Figyelt kérdés
majdnem 4 éve járunk, szinte együtt lakunk, főleg nyáron és a szünetekben, 19évesek vagyunk. nem volt még egyikünk sem mással,de ő mégiscsak fiú. én nem cserélném le senkiért, már a külföldöt is tervezgettem, de előtte még ott van az egyetem amit lehet,hogy több száz kmerre fogunk kijárni egymástól. mindig azt mondja,hogy ő le tudná velem élni az életét,de én félek..nem is kicsit. fiú, egy nő nem elég neki egész életében, bármikor rátörhet a kiélhetném magam dolog, főleg,hogy csak velem szexelt eddig..2012. máj. 30. 11:40
11/15 anonim válasza:
17:29
Ismerem már ezt. Nagy és mindent elsöprő szerelem, aztán 4év múlva jön egy szerencsétlen rosszfiú és a szerelem elszáll a csajjal együtt.
12/15 A kérdező kommentje:
hát nem ismersz ez az egyik. ennyi erővel én is mondhatom, hogy nektek meg bármikor elszállhat a szerelem egy fenekét rázó pics a láttán. ennyit erről
2012. máj. 30. 21:58
13/15 anonim válasza:
21:58
ez így van! És akkor a kérdésedre máris megtaláltad a választ! Nehéz volt nagyon..látom.
14/15 anonim válasza:
Bármennyire is szeretnénk bizni abban hogy a jelen párunk nem fog megcsalni s elhagyni mégsem lehetünk biztosak abban hogy nem teszi meg. Nehéz így élni és "várni",hogy mikor jön el a szakítás.
15/15 anonim válasza:
21:00
ha egyedül vagy akkor ilyenen nem fáj a fejed ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!