Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes egy férfi leélni az életét csak egy nővel?
"csak érdekel a véleményetek,hogy létezhet-e ilyen"
Tiz idegen ravagja, hogy igen letezhet, tiz masik meg azt, hogy nem, a ferfiak mind disznok. Segitett?
"milyenek az esélyeim"
Feltetelezzuk, hogy meg tudom pontosan allapitani, hogy 99,9% az eselye, hogy parod eleted vegeig veled marad, nem csal meg. Ugye meg mindig bekovetkezhet az a 0.1%, ha bekovetkezett, szamit, hogy mekkora volt az eselye?!
"tapasztalatok, ismertek-e ilyen pasikat..stb"
A megcsalast ferfiak nem szoktak eldicsekedni, tehat aki allitja, hogy ismer 100% hu ferfit, az nem kicsit naiv. (Ferfikent persze nem zarom ki az eselyet, de kivulrol ezt nem lehet biztosan allitani senkirol).
Most kerdem en: szerinted van ertelme a kerdesednek?
Inkabb elvezd az eletet paroddal, foglald el magad, nezz meg egy jo filmet, olvass egy konyvet, kepezd magad, kirandulj, szerezz uj hobbikat, baratokat es ne aggodj olyan dolgokert amire ugysincs befolyasod.
(Barmikor meghalhatukn egy hirtelen agyverzes/infarktus miatt, most akkor essunk depresszioba es varjuk a halalt?!)
Képes egy nő leélni az életét csak egy férfivel?
Na ezért nem keresek én senkit! És inkább élek egyedül!
"én képes vagyok."
Honnan tudnad, probaltad? Buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!