Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni a barátomnak a cigiről való leszokásban?
ha te akarod, h leszojon és ő nem akar, akkor sehogy. ha ő szeretne, de nem tud, akkor szintén sehogy. ez agyban dől el. ha ugy érzi, h akkor most elég volt, akkor le fog szokni.
vegyél neki elektromos cigit. plussz van vagy 1000 leszokást segitő cucc.
Ha ő akar leszokni, akkor azzal, hogy Te sem ingerled, hogy mellette cigizel.
Ha ő nem akar, akkor ahogy már írták, sehogy.
Az egyik ismerosom biorezonancia segitsegevel szokott le. Nem volt draga egy probat meger! Nem hitt benne, de mivel ajandekba kapta ezert ment el a kezelesre.
De azzal szamolj, hogy az elso par honapban ingerlekenyebb lesz. Valamint en meg olyan emberrel nem talakoztam akinek a testsullya ne valtozott volna. Leginkabb 3-4 kg plussz szokott feljonni de ez sem torvenyszeru.
Sok Sikert!
ahogy mondod, illetve azért is mert a nikotin éhség csökkentő, valamit azért, mert amikor nikotin hiánya van valakinek, akkor valami hasonlóan hatásos anyagra van szüksége a szervezetnek a véráramban, ezt a legjoban a sok sok cukorral lehet pótolni, tehát össze vissza evéssel
én úgy tudtam enyhíteni, hogy mozogtam kifulladásig, jóól meg kell izzadni, nagyon hatásos, de az első két három hónap elég nehéz, dohányosokat kerülni kell :D
mindenkinek más a szervezete, máshogy reagál...igen agyban dől el, ésszel kell erőt venni a test felett, de megint csak, nincs mindenki ugyanazon a pszichés szinten
Hagyjuk ezt a sok sz*r értelmetlen kezelést. Leghatásosabb módja hogy leszokjon a barátod hogy azt mondod neki hogy te cigissel nem akarsz lenni és hogy válasszon közted meg a cigi közöd. HA szeret akkor nem fog rágyújtani. Kezeléseket meg hagyd mert semmi értelme. Itt a lényeg az akaraterőn van mint minden másban. Ha elhatározza hogy nem gyújt rá többé akkor nem fog ennyi. Én életemben nem próbáltam ki a cigit pedig lett volna rá több alkalmam is... Na! Hogy bírtam megállni hogy ne gyújtsak rá? Mert elhatároztam hogy soha nem próbálok ki ilyen sz*rokat aminek értelme sincs és csak károsít.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!