Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom újra kibéküljön az apjával?
Figyelt kérdés
Nagyon elfajult a helyzet amióta veszekednek az apukájával. Vele él, így nem könnyű az élete, kidobta otthonról és leküldte vidékre a rokonokhoz, ahonnan több mint egy óra az út..Sokszor nálam aludt, mihelyt lement volna, de itt sem lehet mindig, mert a szüleim nem engedik. Egyszerűen most is belemegy az éjszakába, mert nem akar, ott zavarni, és egyszerű tiszta ideg vagyok most is és megőrülök mit csinálhat, és nem tudok egyszerűen semmiben segíteni. Ideges és semmi sem normális, de nagyon szeretjük egymást, sokszor hangoztatja, hogy csak én maradtam neki..De nekem így nagyon nehéz, hogy konkrétan fedél nélkül mászkál, bár ugyis lefog menni vidékre pár óra múlva szerintem, de ez így nem normális..Miatta én is lasssan idegroncs leszek..2012. máj. 29. 21:35
1/1 anonim válasza:
Mivel nem tudom min vesztek össze igy nem is nagyon tudok segiteni. Mindenesetre probálg meg rábeszéélni hogy rendezze az apjával a dolgait és béküljenek ki vagy hozz nekik össze te egy találkozot vagy beszélj te az apjával ha tudod mi a gond és ugy látod megoldható talán tudsz segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!