Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés

összel leszek 15 éves, és van egy 54 éves férfi (apukám haverja) aki nagyon sokat foglalkozik velem. vásárolni, kocsikázni, fagyizni, kajálni visz..folyton ölelget, bókolgat (pl. jaj de jól áll rajtad ez a falatka szoknya meg ilyenek) szóval tök olyan, mintha tetszenék neki! és most hétvégére áthívott magához! már régóta nyaggat,hogy menjek fel hozzá dvd-t nézni, de eddig nem mertem.. szerintetek menjek?

úgy érzem vonzódom hozzá. :s

2009. jún. 30. 12:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
olyanra is gondoltam, hogy mi van ha szexelni szeretne?? én még szűz vagyok de nagyon vágyom már rá! ha netán ezt akarná, baj lenne ha megtennénk??
2009. jún. 30. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Szólj apukádnak, ő majd megoldja ezt a "kis" problémát!
2009. jún. 30. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ne menj fel. fel ne menj. komolyan. persze hogy vonzódsz, ilyen korban az idősebb pasik a vonzók, de ő neked már egy idős pasi, nem idősebb. Fiatal husira vágyik és le akar venni a lábadról ép eszű 53 éves férfi nem 15 éves lánnyal foglalkozik, hanem korabeliekkel.
2009. jún. 30. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

jézusom.. NE menj fel hozzá!!

találj ki valamit, hogy moziba mész a barátnőddel vagy valami, és tényleg szólj apádnak erről..

ez egy pedofil. :S

2009. jún. 30. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Már rég le kellett volna koptatnod magadról, de gondolom neked tetszik h bókolgat meg stb. Ez beteges dolog. 40 év van köztetek. Már az maga gond, h megfordult a fejedbe h felmenj hozzá. Foglalkozz a korodbeliekkel, neked még tapasztalnod kell, de ha mégis neadjisten felmennél hozzá, később , ha kiderül súlyosabb következményei is lesznek. Remélem ép ésszel gondolkodsz és elmondod apudnak mi a helyzet.
2009. jún. 30. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:
jézusom az apád lehetne!!! azonnal szólj faterodnak ha nem akarsz bajba kerülni!!!!
2009. jún. 30. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen beteg állatokara nincs szüksége a társadalomnak! Ki kellene herélni a pics*ba! Hogy forulhat meg egyáltalán a fejedben az, hogy felmenj hozzá? 15 évesen lehetne már annyi eszed, hogy felmérd az unokája lehetnél és mit akar! Szerinted ez normális?
2009. jún. 30. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne legyél butuska,gondolom,azért tetszik,mert imponál,hogy mindent megvesz neked,ergo ezzel akar téged csábítani. Advd meghívás meg egyenlő azzal,hogy meg akar erőszakolni,utána pedig lelkileg tönkremennél. Pár évvel ezelőtt,engem a kresz oktatóm molesztált,ne akard megtudni milyen érzés.

21/L

2009. jún. 30. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy a vén kujonnak,szeretethiánya van,vagy nincs senkije,gyereke,és benned látja a gyereket,akinek minden megvesz,de benned látja a szexet is,vigyázz vele,szerintem szólj apukádnak mielőbb. Legyél okos!!!
2009. jún. 30. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy türelmetlen...
2009. jún. 30. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!