Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna e titeket az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna e titeket az, hogy remormatus vagy a lany pedig baptista?

Figyelt kérdés

23f , 23l

- kicsi felek a baptistaktol .... olyan furak neha

2012. máj. 28. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
Én egy baptistától félnék, hogy elvisz egy motoszka-estre..
2012. máj. 29. 00:10
 12/15 A kérdező kommentje:
az meg mi ?
2012. máj. 29. 00:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amikor a muzulmán férjem megkérte a kezem tudtam,hogy nekem is át kell térnem. Ezek a vallások erősebbek és ragaszkodnak házasságnál ahhoz,hogy áttérj. Nekem ez nem jelentett problémát. Van egy 7hónapos kislányunk,természetesen ő is muzulmán. Mondtam már. Ha el tudod fogadni,akkor nem lesz probléma. Ha nem akarod elfogadni,akkor nincs jövőtök,szóval felejtsd el. De semmi sem lehetetlen.
2012. máj. 29. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudod, mi a motoszka-est?!? :D

A baptistáknál szokott lenni ilyen buli. Nagy terem, ott van mindenki a felekezetből, és leoltják a villanyt. Onnantól kezdve, akit megfogsz, annak becsavarod. Vagy épp neked csavarnak be :D Teljesen mindegy, hogy férfi, nő, öreg, fiatal, akit megfogsz/aki téged megfog, azzal szex lesz :D

2012. máj. 29. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ez az utolso mekkora egy beteg allat... -.-
2012. máj. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!