Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bfoki baptista Pillangó...

A bfoki baptista Pillangó ovit ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Milyen? Mennyire nagy a túljelentkezés? Csak baptista gyerekeket fogadnak-e?!
2012. máj. 26. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
OFF: Baptista óvodás nem létezik, mivel a hitük lényege, hogy tanúságot tesznek Jézus mellett, magyarán kiállnak a gyülekezet elé és elmondják hogyan tértek meg,stb. Egy óvodás ezt nem teszi, ha jól emlékszem tizenhárom-négy éves kortól lehet ilyet.
2012. máj. 26. 08:20
 2/6 A kérdező kommentje:

igen, én is tudom, hogy náluk nem csecsemőkeresztség van.

Akkor pontosítok jó, hátha érdemi választ is kapok: ismeri valaki a Rózsakerti Baptista Közösség által üzemeltetett nem baptista Pillangó ovit?!

:DDD Így oké:?! (amúgy nyilván azért az idejárók szülei zömében már bemerítkezett baptista. Hmmm?)

2012. máj. 26. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj hát nyilván egy nem vallásos ember nem viszi a gyerekét egy vallásos oviba és azt sem hiszem, hogy egy zsidó katolikus oviba, egy mohamedán meg református oviba viszi a gyerekét...
2012. máj. 26. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 26. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 26. 09:11
 6/6 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm mindenkinek aki írt.

Hogy egy nem vallásos ember úgysem viszi a gyerekét vallásos oviba? Én például nem vagyok vallásos és szívesen vinném a gyerekemet vallásos oviba. És jópár ismerősöm van aki nem vallásos és református oviba jár a gyerekük.

A linkeket megtaláltam köszönöm. Azt hittem talán van itt olyan aki személyesen is ismeri az ovit. Azért köszi aki írt!

2012. máj. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!