Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre rosszabb a magány (? )
Tudom, érzem naponta, mindig, minden percben, akármit is csináljak itt van legbelül a kínzó, gyötrő fájdalom, ordítani tudnék és sírni, de nem tudok, némán szenvedek magamban és úgy teszek mindenki előtt, mintha boldog lennék, pedig épp ellenkezőleg.
Egy jó nagy segget akarok megmarkolni. :D
lassan 19 éves lány vagyok...
Én nem voltam szerelmes a fiúba, de olyan rossz, mert mindent velük csinálok de olyan rossz 3.nak lenni és csak hiányzik egy kapcsolat főleg hogy mindig nyalják falják egymást:(
Áh, próbáltam már, meg ha hosszasan csókolóznak akkor is szólok nekik, meg megzavarom őket, hogy menjünk már meg ilyenek...de akárhová ülünk a csaj mindig az ölébe ül...és van hogy egy padon ülünk ők csókolóznak én meg ülök ott mint egy fsz...:(
És utalgatok rájuk hogy ez rossz, de nem is annyira akarom mondani nekik...mert nem akarom megzavarni őket...:(
ma 22:46
Na, gyere megvígasztallak! Ülj az ölembe! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!