Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok még kifogunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok még kifogunk békülni? Nektek volt ilyen? Bánatomban olyan dolgokat teszek amit nemkéne. Puszi

Figyelt kérdés
van egy fiú barátom akivel 3 éve nagyon jó barátok vagyunk és pár hónapja kialakúlt köztünk valami (ölelkezés,petting stb.)de emelett is jókat dumáltunk,hülyültünk azt mondta legjobb barátok vagyunk,persze megbeszéltük h mindketten érzünk 1más iránt valamit.3 hete összevesztünk nem hívott nem akart beszélni velem ,kb 2 hete találkoztunk megölelt,de azóta roszabb lett minden én hívtam írtam neki de azt mondta h egyenlőre nem akar látni meg idegesítem!!de hogyan ha 3 hete nem találkozunk??nem akarja h lássam meg h ő lásson..de akkor mért ölelt meg a múltkor?aztse tudom min rágott be esélyt sem ad megbeszélni.olyanokat mond a barátaimnak hogy: mondjátok meg neki h üdvözlöm,na jó nem.mindenki mondja h egyszer úgyis kibékülünk de már nemtudom mit gondoljak!! télleg nagyon jóban voltunk a legjobb barátság volt..
2012. máj. 28. 20:21
 1/3 anonim válasza:
hany evesek vagytok?
2012. máj. 28. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ad 1. Ha már éreztek egymás iránt valamit, az nem barátság.

Ad 2. (És ez a következő évekre elég hasznos tanács lehet) Nem futunk pasi után, mert olyan, mint a busz. Jön a következő.

Hagyd lenyugodni, egy-két hét, és ő fog keresni. Ha nem, akkor ez a barátság annyit is ért.

2012. máj. 28. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
15. köszönöm.
2012. máj. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!