Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatról?
3 hónapja összeismerkedtem egy elbűvölő lánnyal, aki meglehetősen furcsán viszonyul a párkapcsolatokhoz. Nekem ő az első az életemben, neki viszont már volt néhány. Azért írtam, hogy szerintem kicsit furcsán viszonyul a kapcsolatokhoz, mert már az elején megmondta, hogy neki egy fiú nem elég. Előfordulhat, hogy másokkal is összejön, de ne vegyem ezt rossznéven, mert tiszta szívből szeret. Csak ő nyitottabb, mint a legtöbb ember, ezért aztán több fiúval is tartja a kapcsolatot. Tehát ő ilyen tágabb értelemben veszi a szerelmet. Én ezt elfogadtam, hogy ilyen szabadszellemű lány.
Tehát nekem ez nem jelent olyan nagy problémát, hogy időnként félreszeretkezik, mert nagyon szeretem őt és ha neki ez kell, akkor legyen. Ellenben kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit gondoltok erről.
23F
Én mondjuk lány vagyok, de akármennyire is szeretek valakit, nem tűrném el, nekem nem férne bele. Legyen szabad szellemű, de egyedül szerintem. Nem véletlen hívják párkapcsolatnak...
23N
Létezik az a mondás, hogy jobb egy sikeres vállalkozásban társtulajdonosnak lenni, mint egy egyedüliként vinni egy csődbe jutottat - de azért ez így durva. Persze lehet, hogy én vagyok már túl ezen a részen, de egyszerűen nem tudnám elviselni, hogy mással is legyen az, akibe még ráadásul bele is szerettem (gondolom ezért fogadod el ezt a helyzetet).
Mivel az elején elmondta, hogy ez van, így azt tudod tenni, hogy Te meg más lányokkal kezdesz - ha rosszul esik neki, akkor kölcsönösen megbeszélhetitek, hogy egymásra koncentráltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!