Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős! Felvettem egy srácot msn-re. Most fenn van mit írjak neki vagy írjak neki egyátalán?
decukivagy h igy parázol:) (bocs h lecukizlak mikőzben 2 évvel fiatalabb vok:D)
neaggodj
1 éve énse mertem semmit se csinálni azzzal a fiuval aki tetszett.. aztán vettem erőt felvettem myvipre majd msn-re és mostmár tök jo haverok vagyunk megérjük egymást stb.. :))) (csak haver:( de én ennek is örülök:) )
soksikert a fiuhoz:)
15/L
De édesek vagytok, hogy ilyen kis félénken viselkedtek. :)
Annyira bírom az ilyet :DD
Nekem meg az a gondom, hogy bárkinek írok lazán és nem aggódom miatta...
Amúgy ha a srácnak van is barátnője miért ne írhatnál neki? Attól, mert valakinek van partnere még lehet hozzá szólni.
ajaj mitörtént?
ha télleg látod h nemkellesz neki akkor hagyad.. vagy probálj csak simán haverkodni vele és ne az legyen a cél h egyszer összejöjjetek
Semmi! Kétszr ráírtam, mindig nyaon aranyos és kedves volt, de ő egyszer se rám. Szval nem nagyon foglalkoztattam őt.
De annyira aranyos volt, amikor az beszélgetések végére odaírta, h álmodj szépeket.
Meg megkérdezte , h van-e barátom és, h milyen az ideálom. De ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!