Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős! Felvettem egy srácot msn-re. Most fenn van mit írjak neki vagy írjak neki egyátalán?
Bocs de neked nem való ilyesmi szerintem.Ha egy párbeszédet nem tudsz lefolytatni magadtól,egy alap dolgot mint a köszönést,mivel töltöd a napod,ugye van egy kis időd,nagyon unom magam,szeretnék új ismerősöket szerezni...és így tovább,akkor kár a gőzért.
TANÁCS:Ne sablonosan írj,hallgass rám,ez a munkám hogy smsben beszélgetek azokkal akik társat keresnek...légy önmagad.Nem is ismer.Ha rosszat mondasz,max nem ír.Akkor mi van?Ír más,szóval nó para
ne mááá, már én is kiváncsi vagyok :)
nyugi. ugysem tudtok sokat beszélgetni, mert holnap suli.. szóval hess! kérdezd meg mi volt ma a suliban, vagy kérdezz tőle valamit, vagy kérd ki a tanácsát valamiben.... mittomén.. mondd neki, hogy venni szeretnél mp3 lejátszót, és azt mondta valaki, hogy ő ért hozzá... tök mindegy miről, csak valahogy kezdj el vele dumálni. és nyugi :)
Sztem egy sima dumálástól nem fog kiröhögni.
Azok a pasik is barátkoznak, akiknek van barátnőjük! Rajta, írj már rá, majd idővel az is kiderül, hogy van-e valakije, vagy nincs! Addigis csak beszélgessetek, ismerkedjetek...ennyiért nem röhöghet ki!
Rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!