Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít ez a baromi nagy igazságnak kikiáltott baromság?
[link] EZ!
Persze abban az időben a nőknek simán tűrniük kellett ha a férjük megcsalta őket. Nagymamámat is csalogatta az ember mégsem váltak el, együtt voltak 70 évig!Ezen szerintem nincs mit "tisztelni". Ja és hogy ez is most arra akar kimenni hogy mekkora szarszemétfos lett a mai világ, hogy házasságok hullanak szét? Na vajon miért ? Szerintem ha valami nem működik akkor azt nem javítgatni kell, hanem bizony elkell dobni!
Szerintem pedig a világ, ha nem is "szarszemétfos", bizony nem a legfaszábban működik.
Nagyon sokan korán belemennek egy kapcsolatba, mert "ciki", ha valaki 14 éves, és még nem volt senkije (a gyik is hemzseg az olyan gyerekektől, akik ezt cikinek érzik...). Nem azzal van a baj, hogy fiatalon "kapcsolatban" van, mert ha ennek nem a szex az elsődleges célja, akkor így elvileg jobban megismeri a másik nemet, tapasztaltabb lesz, otthonosabban mozog majd egy későbbi, "érettebb" kapcsolatban, és a majdani gyerekének is hitelesen tud tanácsot adni "tiniszerelem" ügyében. ELVILEG.
A gyakorlat azonban mást mutat. A fiatalok azért lépnek kapcsolatba, hogy legyen valakijük, mert "ciki" egyedül lenni, nem hajtja őket, hogy megismerjék a másikat. Miért is tennék? A média, a fogyasztói társadalom csatornái azt sugallják feléjük, hogy "neked a legjobb jár", "bármit elérhetsz", "mindent megszerezhetsz". Ha valami nem működik, cseréld le, mert van másik. Mindenki a kereslettel foglalkozik, de elfeledkeznek a kínálatról, pedig a kapcsolat két személyes játék. Tehát már fiatalon beleivódik az emberbe az, hogy nem szükséges megoldani a konfliktusokat (arra ott vannak az ügyvédek...), hanem váltani kell. Márpedig egy kapcsolat konfliktusokkal is jár.
Nem azt mondom ezzel, hogy mindent tűrni kell, mert az sem mutat jó képet a fiataloknak, ha valaki tűri a megalázást, a megcsalást, merthogy "úgysincs jobb". Ha megcsalnak, nem tisztelnek és becsülnek meg akkor sem, mikor benned van a megoldás szándéka és lépéseket is teszel, akkor szerintem tényleg mást kell keresni, de azzal mélységesen egyetértek, hogy mérlegelni kell, mikor nem működik valami és mit lehet tenni érte.
26/F
"Szerintem nagyon is igaz, és kifejezetten arra kell érteni, hogy ha nem vagyok boldog a másikkal, akkor megbeszélem vele, megoldom a problémánkat, nem kidobom a kapcsolatot a kukába azzal, hogy megcsalom a másikat. Ha ezt nem sikerült felfognod, akkor elég éretlen vagy még."
Hogyha nem vagyok boldog a másikkal akkor miért is kéne vele maradnom ? Nem értem a logikát !Ha egy kapcsolat odáig jutott hogy kitudom jelenteni "Nem vagyok boldog" akkor bizony jobb odébbállni és keresni egy olyat amiben boldog vagyok, hiszem inkább veszek újat valamiből mintsem hogy celluxxal próbáljam összeragasztgatni , hátha használható még.
manapság már a legtöbben jobb lenne ha bele se vágnának ebbe a tartós párkapcsolatosdiba, mert nem nekik van ez kitalálva.
Régebben meg a társadalmi nyomás miatt is illett úgymond megházasodni mert kinézték egymás közül aki nem tette, manapság meg már annyi szar szemét alak van hogy az ilyen a legkevesebb.
12-es válaszra:
Ne felejtsük el, hogy házasságról beszélünk, nem arról, hogy két 16 éves suli után együtt jár haza és ezt nevezi járásnak.
Ha már összeházasodtál valakivel, van közös gyerek, akkor az csak a legvégső megoldás, hogy elválsz. Szerintem addig kell küzdeni a kapcsolatért, amíg lehet. És mielőtt túlzásokba esnél, nem a megcsalás után kell észbe kapni, hogy nem működik a kapcsolat, hanem még előtte észre kell(ene) venni mind a két félnek.
BTW Azzal kezded, hogy mekkora baromság, miközben te is ugyanezt csinálod, és ezzel igazolod, hogy így van. Kívánok neked néhány nagyon költséges ex feleséget.
24/N
Kedve utolsó, nem érted miről beszélek.
Én pontosan erre írtam hogy baromság, hogy ki kell javítani a dolgokat nem pedig eldobni.EZ a baromság, és én nem EZT csinálom :)
tehát össze-vissza beszélsz.Mellesleg (hetero)nő vagyok, max exférjem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!