Azok az emberek, akik félnek a kutyáktól, csak a média által felkapott és harci kutyának kikiáltott fajtáktól félnek, vagy minden nagytestű kutyától?
Hát ezt inkább tőlük kellene megkérdezni, nem? :)
De szerintem az ilyen ember minden kutyától fél, talán a méret sem számít, bár a nagytestűektől különösen, és azt gondolom, hogy a médiának ebben nincs szerepe.
Én félek a kutyáktól, és ez nem a médiának köszönhető, főleg, mert TV-t nem nézek. A kicsiktől is tartok, egyszerűen nem "szimpatikusak". Amelyik kutya ránézésre kárt tehet bennem, tehát megharaphat, attól bizony félek.
18/L
Anyukám is tart a kutyáktól, mondhatni mérettől függetlenül. De nyilván a nagytestűektől jobban, a bull típusúaktól meg pláne. A helyzet egy kicsit javult az elmúlt években, mert 5 éve van egy yorkim, és néha ő is leviszi sétálni. Azt már sikerült vele megértetnem, hogy a kutyák nem akarják bántani.
De ő ilyen, nem haragszom rá ezért:)
Én viszont a lovaktól félek nagyon, pedig semmi okom rá, soha nem volt semmi konfliktusom lóval. De azt hiszem előbb simogatnék meg egy oroszlánt, mint egy lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!