Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnék ennyire hasonlítani a barátom exére?

Figyelt kérdés
Én és a barátom volt barátnője külsőre és belsőre is hasonlítunk egymásra. Mindketten alacsony,barna hajú,az a tipikus "kis cuki" lányok vagyunk :) Tudom,hogy a barátom nagyon szerette ezt a lányt ( a csaj szakított ) ezért bennem van a "megfelelési vágy",hogy én is olyan legyek még jobban,mint az ex. Igaz,velem régebb óta van együtt,mint azzal a lánnyal volt.. :) De akkor is. Mit tegyek az ellen,hogy ne ő legyen úgymond a "példaképem"? :/
2012. máj. 26. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valakit követsz,csak második lehetsz.
2012. máj. 26. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad már ezt a pároddal megdumálni? Csak mert egyedül Ő tudna ez alól a megfelelési vágy alól "feloldozni".
2012. máj. 26. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
keress másik képdaképet, mondjuk egy énekest vagy színészt, vagy egy olyan személyt, aki elfogulatlan tanácsokat ad. pl. hogy milyen stílus, haj, ruha állna jól, és ezen belül te kiválasztod, ami szerinted is passzol hozzád. kezdj el egy új hobbit, de nem olyat, amilyet a másik lány is csinál.
2012. máj. 26. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
*példaképet
2012. máj. 26. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
az elsőnél a pont.
2012. máj. 26. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Magyarul nem bízol a barátodban, mert azt hiszed, még mindig ahhoz a másik lányhoz vonzódik.

Én egyébként belülről ismerek ilyen szitut, csak én vagyok a másik lány. De nem értem, mire fel ez az egész. Ha egyszer valakivel szakítottam, annak jó oka volt, nem akarja egyik fél sem újrakezdeni. Ha mégis, akkor sültbolondok és megérdemlik egymást.

24/N

2012. máj. 27. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
elsősorban szerintem az önbizalmaddal lehet a baj, nem a csajjal. próbáld magadban végigfuttatni a barátodtól kapott pozitív visszajelzéseket, és értékeld át magadban a dolgokat. veled van, téged szeret. ha nem így lenne, nem veled lenne. és mindenképp magadat erősítsd. akik nem hisznek és bíznak magukban, azoknak van szükségük ideálokra, idolokra, akik megmondják, h mit tegyenek, hogyan öltözzenek, stb. és így örökre csak második maradsz, ahogy az első is írta!
2012. máj. 27. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!