Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen a barátom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom? Vagy csak én idegeskedem túl?

Figyelt kérdés

a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, egy osztályba járunk. egy héten általában 1szer ,ritkán 2szer találkozunk iskolán kívül, akkor is vagy 2 órára körülbelül. ha van több ideje is, inkább a haverjaival van. tudom hogy velük is kell lennie, csak én nagyon szeretnék vele lenni többet. néha úgy érzem nem is szeret annyira velem lenni szabadidejében. szerintetek? vagy csak bemesélem magamnak az egészet?

én 15, ő 16.

2012. máj. 25. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Még gyerek a srác, nem biztos, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra, de az is igaz, hogy a haverjai is fontosak neki, ezt nézd el.
2012. máj. 25. 17:51
 2/7 anonim válasza:
Az, hogy egy osztályba jártok megnehezíti a dolgot. Az előző kommentelőnek igaza van, fontosak a barátok is, te se hanyagold el a tiédet, és adj neki teret, attól csak még jobban fog szeretni, ha megérted:)
2012. máj. 25. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
én úgy érzem hogy a kapcsolatunk az iskolára "épül". ha nem egy helyre járnánk nem is találkoznánk, vagy én nem tudom :S
2012. máj. 26. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret igazán. Menj vele te is mikor a haverjaival van pl
2012. máj. 28. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt osztálytársaim gimiben egy párt alkottak (illetve mai napig együtt vannak). Suliban alig foglalkoztak egymással, nem nyalták-falták egymást, ott tényleg a haverokkal, barátokkal voltak, sulin kívül pedig élvezték egymást....
2012. máj. 28. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:
szoktam néha, de az mégis más mintha csak kettesben lennénk:/
2012. máj. 28. 13:46
 7/7 trist válasza:

Mind a ketten gyerekek vagytok még. Bíztos, hogy már most elköteleznéd magad egy komolyabb kapcsolatért?

Amúgy meg, ha neked több együttlétre van szükséged, akkor ezt mondd el neki, nyugodtan. Ebben semmi rossz nincs. Jobb megbeszélni, hogy ki mit szeretne, minthogy folyton találgatni: "vajon szeret?".

És az, hogy a barátaival lóg többet nem feltétlen jelenti azt, hogy nem szeret téged.

Mindenképp beszéljetek. Mondd el, hogy mire van szükséged...de kérdezz is. Tudd meg, hogy neki mi kell, mit szeretne.

;)

2012. máj. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!