Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az ha virágot viszek a barátom ballagására?
Figyelt kérdés
még nem vagyunk túl rég óta együtt, és nem igazán tudom, hogy ilyenkor mit szokás2012. máj. 24. 17:32
1/8 anonim válasza:
A virág szinte kötelező, mellé meg esetleg valami apróságot. Egy üveg bort, csokit, valami szuvenírt, de ez nem is annyira fontos. Virágot viszont mindenképp illik.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a virág simán okés 1,2 nyomi plüss figurával 1 ballagásara a leg ideálabb főlleg ,h még annyira nem ismered...
3/8 A kérdező kommentje:
elég a virág?
2012. máj. 24. 17:44
4/8 anonim válasza:
elég, sztem úgyse túl olcsó az :)
5/8 A kérdező kommentje:
csokrot? kb milyent?
2012. máj. 24. 19:11
6/8 anonim válasza:
Virágot vigyél mindenképpen, valami csokrot, esetleg egy plüss állatkával, mint ahogy azt írták, vagy "ballagásodra sok szeretettel" felirattal. Én mellé még talán vinnék valami finom bonbont. :)
7/8 anonim válasza:
igen, elég a virág =)
elmész a virágoshoz és mondod h ballagásra kell :D
általában nem azt kérdezik hogy mekkora legyen, hanem az árát, hogy mennyit szánsz rá, attól függ hogy mekkora, ha rendes még ajánl is =)
jah és jó ha van rajta egy szallagocska, vmi ballagós szöveggel/idézettel
8/8 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.Szerinted mit illene ilyenkor? Odamész egy adag pacalpörkölttel?
Nem akarom elhinni ezt egy ember 2012-ben felteszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!