Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó egy nő kihasználásában? Miért nincs legalább "egy legény talpon a vidéken"?
Anyukámat úgy átvágták, mint a huzat. Megjátszotta a fickó a rendes, odaadó, önfeláldozó partnert, összeházasodtak, összeköltöztek, most meg 1,5-2 év után azon töri anyukám a fejét, hogy hogyan szabaduljon meg tőle.
Lassan kisemmizi anyagilag és lelkileg is.
Belekényelmesedett a kapcsolatba, pedig anya mindent megtett, hogy fenntartsa a varázsát, kitette a lelkét érte minden téren. Anya is ugyanannyit dolgozik, mint ez, csak ő haza is hozza a fizetését. Egy ilyen nőért, mint anyukám sokan odaadnák a fél karjukat. Miért van az, hogy ezek ellenére ennyire flegmatikus, tiszteletlen és hazudozó? Mi teszi a férfiakat ilyen elszállt agyú r*hadékká? (tisztelet a kivételnek)
Mi a jó egy férfi kihasználásban?
Ezt a kérdést én is feltehetném.
Ez roppant hasznos válasz volt, első. Kitettél magadért.
Nyilván ez csak annak jó, aki ilyen jellemtelen. Azt meg szerintem te is tudod, hogy mi a jó neki benne. Értem a felháborodásod, és legalább kipanaszkodtad magad, de a kérdésedre nem létezik számodra kielégítő válasz. Sok sikert anyudnak a szabaduláshoz, drukkolok. Egyébként a keresett megoldást válásnak hívják. Más törvényes alternatíva nem létezik.
Ha már hozzászóltok, mi a fenéért nem lehet a kiírt kérdésre válaszolni?! Van egy konkrét eset, ha nem tűnt volna fel. Ha meg f*ngotok nincs róla, minek okoskodtok?
10:52 - neked köszönöm.
Azért ilyen mert semmi/senki sem akadályozza meg benne, ebből kifolyólag a második kérdésedre anyukád a válasz sajnos.
A kapcsolat nem csak arról szól, hogy az egyik fél ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!