Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak van úgynevezett "Legény-lakása" ahol a nőkkel szórakozik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 18:42
1/11 anonim válasza:
Nekem nincs, de nem is lesz! :)
F/17
2/11 anonim válasza:
Ja New Yorkban,Los Angelesben,Miamiban,Berlinben,és Álmaimban.Ha tellnerá akkor lenne.
3/11 anonim válasza:
Örülnének is neki a pasik!De ez sajnos nem így működik.
4/11 anonim válasza:
Magyarországon? :))))
Örülnek az emberek ha egy lakást ki tudnak fizetni bő 10 év alatt...
5/11 anonim válasza:
Nekem van,de nem azért,hogy a nőkkel szórakozzak hanem olyan menekülési vésztartalék.
6/11 Odin777 válasza:
ja most elkezdenék dolgozni és 10 év múlva ha nem költök semmire 32 évesen lesz egy 2 szobás sötét kádárpanelszarooom!
7/11 anonim válasza:
Te hol élsz???? Magyarországon vagyunk, nemde?
8/11 anonim válasza:
ja csak az van, minden városban, ezt az egyet se lehet fenntartani
10/11 anonim válasza:
Szerinted ? :DD
A valóságban az van, hogy meglátsz egy jó pasit totál ráindulsz majd közli, hogy hozzá nem tudunk menni :D
Amúgy én is elfogadnék egy legénylakást, jól van, hogy nő vagyok de akkor is :)
Ha valaki unatkozik és nem tud mit kezdeni a pénzével privátba kérem az ajánlatokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!