Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a különböző korosztályok így hívnak?
Figyelt kérdés
5-15: jófej
16-25: aranyos
26-35: fajin gyerek
36-99: szép szál legény
2012. márc. 24. 23:40
1/7 anonim válasza:
Biztos nem tudják kimondni a neved ....
2/7 A kérdező kommentje:
de tudják, de általában ezt nem nekem mondják, hanem máshonnan tudom meg hogy ez meg az így hívott, meg hogy miért nincs csajom stb.
2012. márc. 24. 23:42
3/7 anonim válasza:
Igen szerintünk is rohadt menő vagy és nem értjük, hogy nem keféled meg a világ összes csaját te kis istencsászár.
5/7 anonim válasza:
há' mer olyan helyen lakol, te sukár legíny :D
6/7 anonim válasza:
baromság,hogy lehet pl.-egy 99 éves szépszál legény?
ezt szerintem te találtad ki,te biztos a jófej kategóriához tartozol
7/7 A kérdező kommentje:
kicsit hülyén jött kia kérdés tudom :D
szóval srác vagyok
és amit fent írtam azok korosztályok lányban, akik úgy hívnak XD
2012. márc. 24. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!