Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bosszú mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
A békesség híve vagyok,viszont a türelmem fogytán jelen pillanatban.Volt egy kapcsolatom egy olyan férfivel,aki olyan helyen és beosztásban dolgozik,ahol a drogfogyasztás nem megengedett.Jelenlegi helyén is csak azért van,mert jóban van egy nagyobb rangú felettesével.Tulajdonomban van egy olyan papír,ami igazolja hogy fogyasztott bizonyos szereket.Szakítást követően még mindig írkálja a mocskos hangvételű sms-eit oktalanul,egy primitív agresszív állat,aki szépen tönkretett lelkileg.Alátennétek a munkahelyén hogy ne érezze magát olyan jól?Valahogy vissza kellene vágnom,mert teljesen felsőbbrendűnek érzi magát,azt hiszi,hogy neki mindent szabad.2012. máj. 26. 10:13
1/13 anonim válasza:
Visszavágsz, ő meg a nyakadat vágja el cserébe, jó ötlet...
Telefonszámot cserélsz, téma letudva.
2/13 anonim válasza:
Remek ötlet. A lényeg az, hogy úgy csináld, hogy ne derüljön ki, te állsz a háttérben.
3/13 anonim válasza:
a bosszú mindig édes, csak az ő szemszögéből is az lesz.
4/13 anonim válasza:
Szerinted ha összetört a szíve, és ilyen mocskos módon reagálja le nálad, akkor mennyire lesz mocskos, ha az állását is elveszíti miattad? Szerintem meggondolandó.
5/13 anonim válasza:
Legyél te az okosabb és zökkentsd ki azzal, hogy nem haragszol rá többé, mert tudod, hogy bármit amit tett csak félelemből tette, mert az egója nem akarja elfogadni az igazságot. Szóval egy gyökér mondjuk így leegyszerűsítve, te meg ne legyél az. Gondold át, hogy ő mit tett meg, hogy te mit tettél, bármi is legyen a konklúzió fogadd el a tényeket, és ennyi. A bosszú ha ki se derül, hogy te voltál később olyan formában tér vissza az életedben, hogy lehet még sokkal szarabbul fogod magad érezni utána.
6/13 anonim válasza:
hülyeség lenne. Telszámcsere és felejtsd el.
7/13 anonim válasza:
aha, ahogy mondták ez még alaposan visszaüthet, szerinted egy ilyen alak annyiban hagyná ha betennél neki? Én még évek után is kihasználnám a helyzetet és elintéznélek ha ilyet lépnél meg.
8/13 anonim válasza:
Ignoráld. Ha tönkreteszed a munkahelyén, akkor szerintem nem csak sms-t fogsz kapni egy drogos idiótától, de még a holnapi hiradóba is bekerülhetsz. Tényleg kell ez neked? Cserélj telefonszámot, és lépj tovább!
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hiányzik persze,hogy az élet vagy ő visszaadja ezt a dolgot,de olyan dühös vagyok,hogy elmondani nem tudom.Soha nem ártottam neki,de ezeket az undorító szövegeket nem bírom elviselni.Számot nem tudok cserélni,mert más fontos dolog miatt ezt meg kell tartanom.Kikészített maga a szakítás is,meg minden vele kapcsolatban,és ezt még folytatja tovább.Ha nem írtam vissza az se volt jó,ha vissza írtam ugyanabban a hangnemben,az se.Szeretném ha olyan nyomorultul érezné magát,mint én.
2012. máj. 26. 11:16
10/13 anonim válasza:
Egyelőre csak megzsarolnám, hogy leszáll rólam vagy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!