Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a biztost, de unalmast a bizonytalan szerelemért?
Több éve vagyok párkapcsolatban, és nagyon ellaposodott az egész, én hiába törtem eddig magam, semmire nem lehet rá venni a párom, minden szabadidejét a számítógép tölti. Pedig figyelmeztettem, hogy nagyon nem lesz ennek jó vége, de egyik fülén be, a másikon ki.
Megismertem egy külföldi férfit (nem beszél magyarul, de én beszélek az ő anyanyelvén), és udvarolni kezdett. Nagyon megfogott benne valami, talán az, hogy ő odafigyel rám. Viszont nem szeretném megcsalni a párom, ezért úgy döntöttem, hogy szakítok vele, és csak utána kezdek egy új kapcsolatba. Viszont hezitálok egy kicsit, pont amiatt, hogy feladom a biztost, a bizonytalanért.
Mit tanácsoltok?
En fel adnam! Ha nem ertekelne a parom akkor termeszetesen valtanek. Inkabb egy bizonytalan kapcsolat (amibol lehet jo kapcsolat) mint egy unalmas!
Sok sikert!
32/N
A 15:25-ös vagyok.
Ha ez így van, akkor szerintem tényleg egyszerűen mond meg neki, hogy ennyi volt, szakítasz vele, és valahogy próbáld meg rávenni hogy menjen el. (Ha más nem akkor a családja segítségét is kérheted.)
15:27-es vagyok
Mar meg ne haragudj de, ha ennyire pofatlan, hogy nalad lakik es igy viselkedik veled, ugy kiraknam, hogy a laba sem erne a foldet :))
De komolyan! Mindenkepp valts mert ebbol a kapcsolatbol nem lesz semmi, legalabbis, ha ugy van minden, ahogy irod.
Meg egyszer sok szerencset a jo donteshez! :))
32/N
énis ilyesmit csináltam, csak nem külföldivel. de feladtam a biztosat egy másikért akivel nemlehett tudni h milesz. de abszolút nembántam meg, azóta is együtt vagyunk.
én a koromat vettem alapul, akkor mégcsak 20 éves voltam, és 20 évesen h naná h belevágok, ugyanis fiatal vagyok még, és nemakartam a további életemben a laposságban eltölteni.
sztem teis gondolj a korodra, nemtom hány éves vagy, deha fiatal, akkor simán vágj bele, ha esetleg a külföldivel nemjönne össze, lenne még lehetőséged.
akkor gondold át, h most vagy 25....ha vele maradsz, összeházasodtok, vajon képes leszel e így leélni mellette az egész életedet?
25 még nemvoltam, énmégcsak 24 vagyok:D de asszem énmég mostis belevágnék. elvégre a 25 sem vmi idős....sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!