Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szoktatok szerelmes lenni? Szoktatok egy lány iránt úgy érezni hogy hűűű, vele akarom leélni az életemet?
Vagy csak dugogatópartnernek vagyunk jók? Nem is tudtok szeretni? Megvisel ha egy lány elhagy? Pikkpakk túlteszitek magatokat és heló jön a következő pin@? Ez így megy nálatok?
Úristen látom előre jön egy halom csávó, hogy jajj dehogyis összerokkantam mióta elhagyott a barátnőm, de miért érzem azt, hogy ez egy nagy büdös kamu?
Igen, még mielőtt valaki megkérdezné, pont pasiundorom van, hányinger kerülget az egész hímpopulációtól, mert csak ellenpéldát látok a környezetemben.
Köszi ha válaszol, írj nekem kort is, ha nagyon le akarsz oltani írhatsz privátot is, bármilyen véleményt szívesen fogadok, igazán kíváncsi lennék a dolgokra.
21L
Hát nálam pont most van olyan időszak, amikor egy lány iránt azt érzem, hogy egy életre el tudnám őt fogadni társamnak. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ő hogyan gondol rám, én se mondtam neki semmit erről, de valahogy úgy érzem, hogy mindig is ilyen típusú lányt kerestem.
Egyszer volt olyan, hogy nagyon tetszett egy lány, randiztunk, és életemben először hittem el azt, hogy én is szerethető vagyok, hogy nem vagyok bűnronda. Aztán a második randit visszamondta, mert "nem tudott megszeretni", és összeomlottam (igen, nyilván az én "hibám" a túlérzékenység, még ha valószínűleg öröklött is), akkor úgy éreztem, hogy ezt nem fogom túlélni, bőven 20 fölött már jó lett volna valami sikerélmény. Ciki, de akkorra jutottam el odáig, hogy egyáltalán reménykedni kezdjek abban, hogy egyszer az életben nekem is összejöhet valami jó. Amúgy ha ez esetleg vigasz lehet számodra, soha nem volt senkim.
28/F
eddig a nagy szerelemre játszottam, nekem össze is jött csak hát mindig rá is ba*sztam! el is csesztem 2x3 évet az életemből...
szerencsére benőtt a fejem lágya, szóval már csak du*gni akarok, frankón le is sz*arom a pici lelketeket csak nekem legyen jó. azóta boldog vagyok! szóval az ellenségemnek sem kívánom, hogy szerelmes legyen.
24F köszi a zenét, bár úgy érzem talán rám nem vonatkozik. Ezek szerint te is általánosítasz egyet. Nem baj, nem hibáztatlak, hasonlót érezhetsz mint most én.
28F nem nyújt vigaszt, hogy neked nem volt senkid. Jó lenne pozitív történeteket olvasni, hogy létezik az amit kislányként az emberbe neveltek, szőke herceget, meg fehér lovat meg ilyen hétfejűsárkánytlegyőzős a királylányért dolgokat. :/ Kellemetlen, kb akkora kamu mint a mikulás meg a húsvéti nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!