Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire mázlista a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire mázlista a barátnőm? Ő mit tud amit én nem?

Figyelt kérdés

Van egy szaktársam, aki nálam 2x nagyobb (súlyban, szélességben). Nem festi magát, nem csinál gondot a szőrtelenítésből... mégis a fiúk ragadnak rá!!!!!

Van egy srác, aki nagyon jó képű, népszerű és az egyetem csapatában sportol. Mikor megkérdeztem, hogy én bejövök-e neki akkor azt mondta, hogy nem. Mivel mostanában sokat látom a fent leírt barátnőmmel a poén kedvéért megkérdeztem, hogy miért Ő tetszik neked?... akkor azt válaszolta, hogy ő megérne egy misét. (?!!!!)

De mindenben ez van! Eltűnik pár órára és egy fiúval az oldalán tér vissza! Pedig még csak nem is egy társasági ember, soha nem jön velünk bulizni sem és csak akkor szólal meg ha kérdezik.

A mostani esetnél szakadt el a cérna, mert kirándultunk a szakkal és csoportokban kellett lenni. Aztán lehagytuk a csajt, de gondoltam biztos majd utolér minket. Aztán este már kereső csapatott akartunk szervezni neki, amikor egy motoros mögött ülve robogott be a táborba. Mint kiderült ez a srác talált rá az erdőben és ő ajánlotta fel, hogy visszahozza. Még a számát is elkérte a lánynak "ha van időd ugorj be" :S

Szóval én nem vágom, hogy érte miért rajonganak a fiúk? Neki szinte tálcán jön az alkalom, pedig nem is ad a külsejére, el van hízva, és a kommunikációja sem épp megnyerő... mégis egy csomó pasi veszi körül és sosincs pasi gondja, én meg még mindig nem találtam senkit. :/

Bocs, ha hosszú volt. Csak ki kellett adni magamból. :(

2012. máj. 25. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj veled hogy túl jól nézel ki a legtöbb férfi meg fél a túl jó csajoktól olyanokra mennek aki vagy ku.rv@ vagy csúnya és a barátnődbe mindkét dolog megvan így persze hogy mindenki őt akarja:)
2012. máj. 25. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom:D Én jól is nézek ki, még k.rva sem vagyok, és mégsem fél tőlem egyetlen pasi sem. Ezzel többnyire az unalmas, vagy önképzavaros lányok szokták vigasztalni magukat.

Ne görcsölj rá annyira a témára, ne akarj folyton megfelelni. Lazíts!

2012. máj. 25. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez itt a kulcs:

"A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda!

Mindig edzek, hogy jó alakom legyen,sminkelek, fodrászhoz járok, odafigyelek a kajára, stílusosan öltözködöm, járok fiúk közé, bulizni, a sporteseményeket is követem... és nekem meg semmi. Váááááá"

Ezek szerint ilyen tucat ribi lehetsz, vagy hasonló.

Ő meg nem, és lehet csak te látod szánalmasnak... ;)

Lehet, csak a természetességet látod így,a fiúk meg azt szeretik.

Én: szemöldökömmel, hajammal, öltözködésemmel nem foglalkozom, fiús vagyok inkább, min nőies. Persze szőrtelenítés megvan lábon, stb. még is (akaratom ellenére) többen tapadnak rám, mint kellene.... Pedig én pont a feltűnés elkerülése miatt (is) választottam ezt a stílust...

2012. máj. 25. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert egy irigy, utálatos plázap.csa vagy!! Nekem se kellenél!! 22/F
2012. máj. 25. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Van egy osztálytársam, hogy is mondjam kibeb*szott g*ci ronda. De! mégis mindig van pasija. Kajak én sem értem. Vagyok én arcra nem vagyok olyan hú de csúnya, ké, hogy az alakom nem 10 pontos. De nekem ez mértnem adatik meg?!

Hát komolyan.:DD

2012. máj. 25. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Túlsúlyos vagyok. Hormonális betegséggel küzdöm tinikorom óta, most már kezelés hatására fogytam vagy 25 kilót, de 10 évet éltem le jelentős túlsúllyal. A hajam hullott, tele voltam pattanásokkal. Tudtam, hogy a szép, sovány lányok fejében ugyanez futkározik, mint a tiédben. Ítélkezés, fröcsögő rosszindulat. A pasik jöttek hozzám is, ezért tudom megmondani neked, hogy miért. Nem a testért, nem a szexért. Azért, mert vágytam a szeretetre, és el tudtam őket fogadni, hibájukkal együtt. Mert bár csendes voltam, de mindig kerestem a másikban a szépet, az értékelhetőt, azt, aki társat keres. Mindig volt kapcsolatom, és most is van. Keveset voltam egyedül, mert igyekeztem boldoggá tenni a körülöttem élő embereket. Sajnálom, hogy lelkileg ennyire ki vagy borulva. De egyszer, csak egyetlen egyszer ne magaddal foglalkozz. Ne azzal, hogy be legyen lőve a hajad, és ne azzal, hogy milyen menő rucit veszel a hétvégén. Nézz valaki szemébe és keresd benne az embert. Úgy igazán! És nem leszel egyedül!
2012. máj. 26. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!