Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire mázlista a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire mázlista a barátnőm? Ő mit tud amit én nem?

Figyelt kérdés

Van egy szaktársam, aki nálam 2x nagyobb (súlyban, szélességben). Nem festi magát, nem csinál gondot a szőrtelenítésből... mégis a fiúk ragadnak rá!!!!!

Van egy srác, aki nagyon jó képű, népszerű és az egyetem csapatában sportol. Mikor megkérdeztem, hogy én bejövök-e neki akkor azt mondta, hogy nem. Mivel mostanában sokat látom a fent leírt barátnőmmel a poén kedvéért megkérdeztem, hogy miért Ő tetszik neked?... akkor azt válaszolta, hogy ő megérne egy misét. (?!!!!)

De mindenben ez van! Eltűnik pár órára és egy fiúval az oldalán tér vissza! Pedig még csak nem is egy társasági ember, soha nem jön velünk bulizni sem és csak akkor szólal meg ha kérdezik.

A mostani esetnél szakadt el a cérna, mert kirándultunk a szakkal és csoportokban kellett lenni. Aztán lehagytuk a csajt, de gondoltam biztos majd utolér minket. Aztán este már kereső csapatott akartunk szervezni neki, amikor egy motoros mögött ülve robogott be a táborba. Mint kiderült ez a srác talált rá az erdőben és ő ajánlotta fel, hogy visszahozza. Még a számát is elkérte a lánynak "ha van időd ugorj be" :S

Szóval én nem vágom, hogy érte miért rajonganak a fiúk? Neki szinte tálcán jön az alkalom, pedig nem is ad a külsejére, el van hízva, és a kommunikációja sem épp megnyerő... mégis egy csomó pasi veszi körül és sosincs pasi gondja, én meg még mindig nem találtam senkit. :/

Bocs, ha hosszú volt. Csak ki kellett adni magamból. :(

2012. máj. 25. 16:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Semmi gond, add ki magadból nyugodtan:)

A fent említett hölgyről képet, pontos jellemrajzot, és szagmintát kérek, akkor tudok segíteni.

Vagy lehet hogy te nem vagy túl szép? Próbálj meg dögös lenni. Hátha.

2012. máj. 25. 16:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Talán ismerd meg jobban! Az, hogy nem áll katonás rendben a szemöldöke nem jelenti, hogy igénytelen. Talán aranyos. Még az is lehet, hogy sokat tanulhatnál tőle!
2012. máj. 25. 16:27
 3/16 anonim ***** válasza:

kisugárzás...

én is, szinte ronda vagyok, nincs rajtam semmi szín (tejszőke szemöldök, haj, hullafehér bőr, nagyon világos szem) + aszoc. vagyok. mindig búbánatos fejem van, mégis, már 3 osztálytársam kikezdett velem, ha elmegyek egy buliba kapom az ajánlatokat 16 és 65 éves korú pasik közt.

pedig nem csinálok semmit. lehet ez a kulcs, nincs megfelelési kényszerem vagy gyámolításra szorulónak látszom.

vagy kitűnik hogy annyira nincs humorom hogy az már vicces.

4/16 anonim ***** válasza:
100%

És én azt hittem ezzel egyedül vagyok! :D Vágod UGYANEZ... :D Volt egy gimis barátnőm. Formátlan, elhízott alak, bajusz, zsíros haj, antinőiesség, és MINDEN pasi gerjedt rá. Nem a rondák, a JÓ pasik. Egyszerűen fel akartam vágni az ereimet, hogy én a belem kidolgozom, hogy kinézzek valahogy, ő meg magasról tesz rá, és KELL a pasiknak. Pedig ő még csak pasizni sem akart, szóval nem arról volt szó, hogy könnyen kapható, egyáltalán nem törődött velük, és mégis...

Mai napig nem fér a fejemben, hogy mit tud amit én nem. Valszeg ugyanazt amit a te barátnőd. :D De szívesen rendelkeznék ezzel a különleges képességgel. :D

21L

5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom miért lehet, de mostmár elkezdett érdekelni ez a csaj. Megadnád a számát? Igen, a tied nem kell, kösz.
2012. máj. 25. 16:30
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda!

Mindig edzek, hogy jó alakom legyen,sminkelek, fodrászhoz járok, odafigyelek a kajára, stílusosan öltözködöm, járok fiúk közé, bulizni, a sporteseményeket is követem... és nekem meg semmi. Váááááá

2012. máj. 25. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Kisugárzás, természetesség... Ilyenek lehetnek a háttérben.
2012. máj. 25. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:

A szöveged kicsit féltékenynek hangzik. Tényleg enyire kevéssé vonzó?

Mondjuk ismerek egy lányt, úgy nem igénytelen, hogy szőrös, DE:

-120 kiló

-műhaj, műköröm

-30 kilóval vékonyabbakra készült ruhát hor, csípőnaci, cicanaci, ujjatlan feszes toppok... kilóg minden háj, átlátszik a gatyáján a narancsbőr, ami azért elég meredek

-nagyon közönségek: ordenárén beszél, a képedbe böfög, részeges és ingyennélő

Viszont több f@sz járt már benne, mint a család nőtagjaiban együttvéve. Igaz, mióta ismerem csak egy kapcsolata volt, amiből alig tudott a srác szabadulni, mert nagyon tapadós a csaj. De akkor sem értette, honnan volt annak a rengeteg hapsinak gusztusa hozzá.

2012. máj. 25. 16:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez a lány szerintem nem a barátnőd.
2012. máj. 25. 17:02
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen igénytelen igénytelen ismerősöm:

-ÚGy hord rövidgatyákat meg topokat, hogy három hetes borodta van a lábán meg a hónaljában

-Amikor nyáron 1,5 hétig együtt nyaraltunk, fogat mosni egyszerse láttam. Meg fürödni se nagyon (és ez érezhető is volt...)

-A haját úgy vágja magának, hogy nagyobb tincseket vág ki mindenhonnan, vagy a tetejét teljesen levágja,, és alul hagy egy copfocskát. ÍGy olyan mint egy öreg kamionos

-Folyamat ordít

-Betéttel ment be a Balatonba fürdeni

-Qrva bunkó

DE minden héten más pasi kurogatja... ÉN bottal nem nyúlnék hozzá... De ez már a pasizás negatív formáj inkább.

Amúgy élvezed is a sporteseményeket, vagy csak azért érdekel, hogy bevágódj a srácoknál?

Amúgy elég felszínesnek tűnsz egy kicsit ezzel a ''sminkelek meg fodrászhoz járok meg stb stb...és mégsem''. Ez is benne lehet. Plusz túlságosan görcsös vagy.

Találd meg a belső harmóniád, és érezd jól magad egyedül (ne magányosan,egyedül!) is. ^^

2012. máj. 25. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!