Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, h sosem múlik a haragom?
"azért vok annyira dühös,mert a lelkem is kitettem ezért a kapcsolatért,nem szórakoztam ki magam"
Mi van? Most az zavar, hogy füvezik, vagy az, hogy ezt eltitkolta? Mi köze az ő füvezésének a te szórakozásodhoz? Ha nem tudod tolerálni a drogot, az érthető, de ha neked ebben a helyzetben az a legnagyobb problémád, hogy "nem szórakoztad ki magad", akkor egy álszent kis nő vagy, aki fikarcnyival sem különb a partnerénél.
Már ott elkezdődtek a gondok, hogy nem tudtad elfogadni őt olyannak, amilyen, ezért titkolózott és hazudozott előtted. Hidd el, nem hazudott volna és előbb leszokik, ha nem így állsz hozzá a témához. Szerintem kicsit túlspilázod a dolgokat, nem ártott neked, nem csalt meg...
Egyébként pedig ne őt hibáztasd azért, mert kitetted a lelked a kapcsolatért, ez a Te döntésed volt, Te "áldoztad" fel magad önként, a saját döntésed volt, hogy nem szórakoztad ki magad, ezért nem hibáztathatod őt!!
Szerintem itt főleg Veled van a gond, nem vele!
Így vagy úgy, de ennek a kapcsolatnak már nincs értelme.
A bizalom csak egyszer törik meg, és sosem lesz a régi. Egy ilyen mértékű ügy nálam is kicsapta volna a biztosítékot. Hogy élhet valaki három évig hazugságban? Csinálja ezt mással, de velem nem.
Szerintem ha meg is bocsájtasz neki, a haragod megmarad, vagy a legváratlanabb pillanatokban tör majd elő belőled ez a rossz érzés....
Az meg külön a te hibád, hogy nem tudtál szórakozni és elengedni magad a kapcsolatotokban.Nagyon ő köré építetted az életed.... Nem jó,ha az egyik fél többet ad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!