Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19éves lány (sosem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19éves lány (sosem volt még barátja) és egy 39 éves férfi, működhet?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem első kapcsolatnak nem éppen a legjobb. Ő már felnőtt férfi, teljesen másra vágyik az életben,mint te. Te még most kezded élni az életed. Még azért sem jó,mivel tapasztalatlan vagy,így elég csúnyán kihasználhat,minden téren.
2012. máj. 8. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Marhaság.
2012. máj. 8. 08:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el cicuskám.... :/
2012. máj. 8. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Most tudom ,hogy lefognak pontozni ,de akkor is elmondom a véleményem.

Az ,hogy működhet-e a kapcsolat köztetek az több mindentől függ. DE! Ha meg sem próbáljátok akkor úgy tuti nem!

Szóval ha mindketten vonzódtok egymáshoz akkor próbáljátok meg. Lehet ,hogy egy életre szóló boldog kapcsolat lesz! Sosem lehet tudni. Nem tudom ,hogy te vagy a lány vagy a fiú ,mert ezt nem írtad ,de ha lány vagy akkor azért légy óvatosabb figyeld ,hogy mennyire kitartó a srác. Mond el neki az érzéseid és ha vmi nem tiszta kérd meg ,hogy várjon. Ha tiszteletben tartja az érzéseid megérti az esetleges aggályaid akkor sztem nem lehet gond ,hisz ő már érettebb és empatikusabb mint estleg egy 20 éves srác.

Sok sikert! :)

2012. máj. 8. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz korodbelivel összejönni?

Apakomplexusod van?

Csak védeni próbállak, mert az ilyen idősek inkább csak kihaszálnak és dugásra használnak.

2012. máj. 8. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Vannak azért kivételek! Nem minden férfi használja ki a nőket! Sőt tudok ellenpéldát is mondani amikor a nők használják ki a férfiakat. Mi nem ismerjük őket szóval így nem szabad véleményt alkotni. 20 év meg lehet hogy így sokaknak soknak tűnik ,de ha szeretik egymást akkor belefér. Nem az ő kapcsolatuk lenne az első és utolsó ilyen.
2012. máj. 8. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy nem lesz szex cicus!mondtam hogy szálljál le rólem,pár év múlva meg duglak,majd jelentkezzél.szia!
2012. máj. 8. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz előbb ismerd ki jól ezt a fazont, mert ott az állítmány hogy NEM VOLT BARÁTOD. És a 40-es korosztály van olyan ravasz hogy kihasználja és manipulálja a hozzád hasonló lányokat szerintem. De persze nem ismerlek titeket sem pedig a magánéleteteket, mindössze leírtam azt ami most megfogalmazódott bennem így hirtelen.
2012. máj. 8. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság elég ritka eset, ha egy 19 éves lánynak még soha nem volt barátja. Nyilván megvan az oka, valószínű hogy félénk, visszahúzódó a lány, vagy a szülei nem engedik, esetleg éretlennek vagy komolytalannak tartja a lány a fiatal srácokat. Ezért azt gondolom, hogy kezdetnek miért ne alakíthatna kapcsolatot egy 39 éves férfival? Nem kell hozzámenni, senki sem vezeti oltár elé élete első partnerét. Ha egy hasonló korú barátja lenne, az sem biztosíték arra, hogy már el is veszi, abban is lehet csalódni. Ha az a 39 éves férfi tud annyit adni, hogy megismerteti vele az érzelmet, a gyengédséget, a testiséget úgy, hogy nem önző és viszonzott, közös örömet okoz, már megérte. Mindenkinek el kell kezdeni valahol, szerintem ha rövidtávon is, de működhet.
2012. máj. 8. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem zavar hogy az apád lehetne?
2012. máj. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!