Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt fogni? Mi a gond?
Régebben csúnyának gondoltam magam, de már nem. Szóval van önbizalmam, minden, mégsem megyek oda egy szimpatikus, nekem tetsző lányhoz sem. Nem tudom mi a gond, lehet ez büszkeség, félelem, vagy akármi.
Sok fiú esetében az a probléma, hogy nincs önbizalmuk egy lánnyal kezdeni. Nálam ez nem probléma, de akkor mégis mi lehet? Jár valaki hasonló cipőben?
nem az önbizalmammal van baj, legalábbis szerintem nem. Odamenni azért nem megyek oda, mert nem tudom minek menjek oda egy idegen csajhoz, attól tartok, hogy ez ilyen egos dolog, mármint az ego miatt nem megyek oda idegenekhez.
Egyébként az is gond, hogy szerintem berezeltem egy kapcsolattól, mert nem tudom milyen egy kapcsolat egy lánnyal. Na meg elég magamnak való is vagyok. Persze ne gondolj itt a nagy flegma magának való emberekre.
Van még az a gond, hogy vagyok egy lányba, nagyon úgy érzem hogy ő kell, de szerintem nem kölcsönös, vagyis pár kis jel ezt mutatja.
Hát a válaszból azt szürtem le, hogy anyira azért nem vagy magabiztos. :)
Sajnos, én csak azt tudom javasolni menj oda egy lányhoz lesz, ami lesz alapon. Legrosszabb esetben nem jösz be neki, nem vesztesz vele sokat. Az egodnak meg úgyis kell egy kis edzés ;)
A kiszemelt csaj meg remélem nem valami osztálytárs vagy ilyesmi, mert akkor hanyagold szerintem. Az ilyenekből csak gond van... Ha viszont nem az, akkor menj oda hozzá is! Mindenképp nyersz vele, hisz ha bejösz neki akkor összejösztök. Ha meg nem, akkor spóróltál egy csomó időt, amit más csajokra fordíthatsz ;)
köszi a válaszokat!!
csoporttárs a csaj. :/ akkor hanyagoljam igaz? Egyébként én is valahogy így gondolom, mert akkor évekig kerülgethetjük egymást.
Egyébként úgy érzem, hogy meg tudnám őt szerezni, csak túl sok időbe és energiába kerülne, és nem tudom hogy lenne-e annyi erőm, és hogy megérné-e. Mondjuk megérni megérné az biztos.
Nem tudom neked elmondani, de valahogy nekem kicsit megalázó lenne ha egy idegen lányhoz odamennék, és "nyalnék" neki.
Egyáltalán megér ennyi sok időt és energiát egy csaj? Nem fárad bele az ember egy idő után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!