Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az, hogy eldöntötte 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy eldöntötte 1 hónap múlva szakítunk?

Figyelt kérdés
Elég sokat veszekedtünk a barátommal az utóbbi időben,nagyon a part szélén álltunk.Ekkor jött az ötlete, 1 hónap múlva szakítunk,addig együtt vagyunk, beszélünk, sms-ezünk, hogy könnyebb legyen a szakítás, mert a szüleim nem szeretik,ő úgy érzi,nem illünk össze. Kérdezte mi a véleményem,erre nem tudtam mit mondani, persze este jött, hogy ő valójában ezt nem akarja. Én nem nyilvánítottam véleményt,szerintem butaság a gondolata,nem is foglalkoztam vele,azóta nem beszéltünk erről, együtt töltöttük a hétvégét,és nem tudom,hogy állunk. Eleinte éreztem,fontos vagyok neki,tényleg nem akarja,hogy vége legyen, de aztán ez halványult, újra a régi nóta tért vissza,hogy elhanyagol, nem foglalkozik velem. Mit tehetnék?
2009. jún. 29. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az igazsag az, hogy ha igy viselkedik a baratod veled, akkor mar megunt.

Nem sokat tehetsz, esetleg mennyetek el kirandulni, vagy toltsetek egy kis idot kulon, hatha fordul a helyzet :))

Sok sikert!

2009. jún. 29. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez az egy hónap múlva szakítunk dolog nagy hülyeség, ha úgyis szakítotok, minek vagytok együtt még egy hónapig? Szerintem a párod nem tudja, mit akar. Kezd kiábrándulni belőled, ennek ellenére nehezen tudna szakítani veled, mert nagyon összeszoktatok már. Gondolom, elég régóta vagytok együtt, olyankor szokott ez lenni, hogy hiába van vége a nagy szerelemnek, mégis nehéz elengedni a másikat a sok szép emlék miatt. De nem érdemes együtt maradni csak azért, mert szép emlékek fűznek egymáshoz titeket. Te hogy érzel iránta, ugyanúgy szereted, mint régen? Mindenképp beszéljétek meg ezt az egészet, esetleg találkozzatok egy kicsit kevesebbet, hátha rájön, hogy mennyire hiányzol neki, ha napokig nem láthat!
2009. jún. 29. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátod vonaglik...

Se veled, se nélküled szindróma...

Lehet, hogy arra vár talál addig másikat és addig meg jó vagy te neki...

Én a helyedben , nem foglalkoznék vele már, hiszen , ha most ezt gondolja...hogyan lesz "később"...

Előzd meg és inkább te tegyél pontot ennek a végére...

Az még rosszabb lesz, ha ő mondja , hogy itt a vége...

Nekem vki ilyet mondana, tuti elgondolkodnék rajta, minek az ilyen?

Nem ez az egy pasi van a világon,nehogy már ilyen hülyességeket kössön ki nekem... akad neked jobb is, olyan, aki majd értékel...

2009. jún. 29. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
7 hónapja vagyunk együtt,belőlem kiölte a dolgokat a sok vita,hogy kérleltem foglalkozzon velem többet,és nem tette. Most már nem érdekel, lesz,ami lesz,bár elszakadni nehéz. Én tartom a kapcsolatot régi ismerősökkel,akik megkerestek,ők a mentsváraim. lehet nem szép dolog,de nem teszek ezzel rosszat,párom hisztizta ezt ki.
2009. jún. 29. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Bármennyire is fáj a szakítás, tedd meg te az első lépést és mondd ki, hogy szórakozzon mással, de ne veled és hogy te befejezted, szakítasz. Legyél kicsit határozottabb! Felesleges húzni, a helyzeted úgysem fog változni. Lehet hogy most nagyon nyers és gonosz voltam, de lássuk be van benne igazság!
2009. jún. 29. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem nektek kifejezetten jót tenne, ha szakítanátok egy kis időre. sztem a barátod még nincs abban az állapotban h totálisan megakar szabadulni tőled, és a kis szünet visszahozná őt hozzád, mert rájönne h nélküled nemjó.

ha úgylenne ezzel h már egyáltalán nemérdekled, akkor rögtön szakított volna

2009. jún. 29. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ha 7 honap utan igy viselkedik, akkor mit csinalna 10-20 ev mulva?

Szerintem, hagyd a ....

Sok sikert a tovabbiakban!

Fel a fejjel! :))

2009. jún. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!