Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljak én is bekapcsolódni a beszélgetésbe?
Figyelt kérdés
A barátomnak a haverjával gyakran összefutunk így 3asban, és elég hülyén érzem magamat, mikor ők ketten beszélgetnek, én meg csak ott állok mellettük, mintha ott sem lennék. Próbálok én is társalogni, de mindig olyan témájuk van, amihez hozzá sem tudok szólni, pl: foci,box,stb. Pedig szeretnék jóban lenni a haverjával, de így nem megy. Hogy próbáljak én is bekapcsolódni a beszélgetésbe??
18/L
2012. máj. 24. 11:31
1/2 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom, hogy elég nagy bunkóság a részükről, hogy a jelenlétedben olyan témákról beszélgetnek, amikhez te nem tudsz hozzászólni. Én biztosan megemlíteném a barátomnak, hogy milyen kellemetlen a helyzet, próbálja néha úgy terelni a szót, hogy te is be tudj kapcsolódni, vagy inkább akkor beszélgessenek ilyenekről, amikor te nem vagy ott. Ez csak figyelmesség kérdése lenne.
2/2 anonim válasza:
Vess fel valami aktuális témát, vagy szimplán szólj nekik hogy bocs nem tudnátok olyan témáról beszélni amihez hozzá tudok szólni? Elég kellemetlen ez így nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!