Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igaz. Létezik ilyen szokás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz. Létezik ilyen szokás, hagyomány? Vagy csak "perverz a párom? Nekem kényelmetlen!

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal.Én idén diplomázom ő tavaly végzett. Nem rég össze költöztünk. a párom roma származású, és többek között azt kérte ne horgyak bugyit mert náluk nem szokás. Sokszor észre vettem régen is hogy nem hord boxert, de akkor azt gondoltam a fiúknál megesik. Teljesitettem a kérését, de olyan olyan kellemetlen igy mászkálnom. Perverz vagy komolyan vann ilyen??
2012. máj. 24. 10:54
1 2
 11/18 Johnny B. Goode ***** válasza:

Na, azért a vándorcigányokról lehetne beszélni...

Akiknek volt szakmájuk, azt tudjuk, hogy mások voltak, főleg a zenészek. De ez ma is így van közöttünk, akiknek van rendes szakmája, amiben dolgozik, azzal nincs baj.

A döglött tyúkos részt pedig maguk a cigányok is elismerik, sőt undorodva mesélnek a dögevő rétegről maguk között. Ez nem rasszista kijelentés, ők maguk mondják...

Hogy miért kell a nőnek alkalmazkodnia?

Lehet, hogy a kérdező majd megtudja pár év és gyerek után...

2012. máj. 24. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha te kényelmetlenül érzed magad, akkor nyugodtan hordj alsóneműt. Egyébiránt mondhat akárki akármit, ez mindenképp higiéniátlan, főleg ha szoknyával teszed, mivel sokkal nagyobb a fertőzésveszély, pláne ha leülsz tömegközlekedésen, az utcai padokra vagy akárhova.
2012. máj. 24. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire hagyomány, de ha te ettől kényelmetlenül érzed magad, akkor ne teljesítsd a kérését! Írtad, hogy szeretnél neki örömet okozni, azt kismillió más dologgal is lehet, nem csak azzal, hogy betartod az öltözködési szokásaikat. Vagy kompromisszumot köttök, pl csak otthon, ha kettesben vagytok, akkor nem lesz rajtad alsónemű. Én pl el nem tudnám képzelni, hogy nyáron szoknyában, bugyi nélkül üldögéljek a villamoson...brrrr
2012. máj. 24. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:

na ja,"horgyak" és a diplomára készül :)

amúgy ha téged zavar akkor miért teszed meg neki?sosem fogom megérteni az ilyen embereket.

2012. máj. 24. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez totálisan gusztustalan, és higiéniát mellőző magatartás. Gratulálok hozzá. Gondolj bele, fehérneműt (jó esetben, bár jelen eset elbizonytalanító) mindennap cserélsz! Vajon miért... Farmert meg akár 6-7 napig is hordasz. Olyan mintha nem cserélnél alsóneműt, ha csak nem mosol nadrágot mindennap...
2012. máj. 25. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Farmert 6-7 napig hordani? "Ez totálisan gusztustalan, és higiéniát mellőző magatartás." Már 3 nap is necces. Nyáron, mert izzadsz, télen meg, mert lucsok van, hó, sár, ősszel-tavasszal sok az eső és a pocsolya. Meg amúgy is: láttál te már közelről buszülést, padot, stadionszéket? Ahhoz képest semmi, ha belülről a csupasz alfeleddel érintkezik a gatya, pláne, ha kisdolognál használsz wc-papírt férfi létedre is, nagydolognál meg vizet, szappant, nedves törlőkendőt.
2012. máj. 26. 01:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, én mondjuk nem tudok annyira izzadni, hogy átizzadjak egy farmert :D És télen sem leszek latyakos... továbbá pont az említett okok miatt nagyon-nagyon ritkán ülök le bármilyen közösségi ülőalkalmatosságra is... szóval a napok száma ezeknek függvényében változhat. A válaszod második felével még mindig az a problémám, hogy ezeket a dolgokat (wc után törlés és tisztálkodás) normális esetben is csinálod, MÉGIS naponta cserélsz alsót, ergo ez pont nem érv az alsónélküliségre.
2012. máj. 28. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki beszélt àtizzadásról? Beleizzadsz, felszívja, venne van. Amúgy meg biztos búra alatt közlekedsz, lebegve a föld felett. Hagyjuk. Ha nem akarod, nem làtod, ha nem tudod, nem fáj, ez vagy te.
2012. máj. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!