Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz. Létezik ilyen szokás, hagyomány? Vagy csak "perverz a párom? Nekem kényelmetlen!
A hiba már a kérdésben is megtalálható volt...
Számodra ismeretlen kultúra, ha belevágtál, akkor tűrd vagy menj tovább.
Nem hinném, hogy a romáknál nem szokás alsóneműt hordani. Legfeljebb náluk a családban.
Megfordítom: én nem vagyok roma, de tavasztól késő őszig, amíg nem fázik a s.ggem, én sem hordok sosem alsót. Egyszerűen feleslegesnek tartom, pláne nyáron, 30 fokban. Cserébe inkább bevállalom az extra higiéniai intézkedéseket kis- és nagydolog után, és egy tiszta nadrágot max. kétszer veszek fel.
A bugyi nélküli lány pedig nagyon erotikus jelenség, pláne, ha idegenként veszed észre, h egy nőn nincs bugyi, illetve, ha a csajodról tudod, hogy nincs rajta, miközben az utcán mentek. Ez kisszoknyával a legjobb.
"A nők viselete a csoport önmeghatározásában ezzel szemben kisebb szerepet kapott. És bár a viselet határozottan más megjelenést biztosít a gábor nőknek más cigányokkal és gádzsókkal szemben, a csoportleírásokban mégsem hangsúlyozzák ki azt olyan mértékben, mint a férfiak öltözékét. A női ruháknak nincsenek öröklődő elemei és megfigyeléseimre hagyatkozva leírhatom, hogy több új elemet sajátítottak el az utóbbi időkben, mint a férfiak. Egyik férfi beszélgetőtársam elmondta, hogy !!!!!!!a nők régebben nem hordhattak alsóneműt!!!!!!, melltartót és papucsot sem viselhettek, mert megszólták őket. Azonban az elmúlt egy-két évben már a legtöbb asszony hordja ezeket a ruhadarabokat. Majd említette, hogy esernyőt még mindig nem illik hordaniuk."
A kéthetes döglött csirkéröl biztosan dudtam volna, milyen következményekkel járna ha megfözöm és megeszem.
Szeretem a párom, szeretnék neki a kedvében járni (bizonyos kereteken belül / kutba nem ugornék/)ahogy ő is sok mindent megtesz értem.
Na azért itt a kulturális kérdésekbe szerintem ne menjünk bele, mert a magyar "kultúra" és a cigány "kultúra" sem az ma már, mint régen. Oda vagyunk a kultúránkkal nagyon, pedig nagy részét a sok megszállás hozta magával, a szittya íjászok, igen, az magyar kultúra.
A döglött tyúk a cigány kultúra része lenne? Hát nem, ezelőtt a cigányok "megbecsült" szakemberek voltak, vályogverők, kosárfonók, stb. Az, hogy mára mi lett belőlük, az más kérdés, de nem volt ez mindig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!