Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igaz. Létezik ilyen szokás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz. Létezik ilyen szokás, hagyomány? Vagy csak "perverz a párom? Nekem kényelmetlen!

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal.Én idén diplomázom ő tavaly végzett. Nem rég össze költöztünk. a párom roma származású, és többek között azt kérte ne horgyak bugyit mert náluk nem szokás. Sokszor észre vettem régen is hogy nem hord boxert, de akkor azt gondoltam a fiúknál megesik. Teljesitettem a kérését, de olyan olyan kellemetlen igy mászkálnom. Perverz vagy komolyan vann ilyen??
2012. máj. 24. 10:54
1 2
 1/18 Johnny B. Goode ***** válasza:

A hiba már a kérdésben is megtalálható volt...

Számodra ismeretlen kultúra, ha belevágtál, akkor tűrd vagy menj tovább.

2012. máj. 24. 11:02
 2/18 anonim ***** válasza:
Vannn ilyen, állítólag jobban szellőzik, ha nem horGYol bugyogót.:>
2012. máj. 24. 11:03
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem hinném, hogy a romáknál nem szokás alsóneműt hordani. Legfeljebb náluk a családban.

Megfordítom: én nem vagyok roma, de tavasztól késő őszig, amíg nem fázik a s.ggem, én sem hordok sosem alsót. Egyszerűen feleslegesnek tartom, pláne nyáron, 30 fokban. Cserébe inkább bevállalom az extra higiéniai intézkedéseket kis- és nagydolog után, és egy tiszta nadrágot max. kétszer veszek fel.

A bugyi nélküli lány pedig nagyon erotikus jelenség, pláne, ha idegenként veszed észre, h egy nőn nincs bugyi, illetve, ha a csajodról tudod, hogy nincs rajta, miközben az utcán mentek. Ez kisszoknyával a legjobb.

2012. máj. 24. 11:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet az első válaszolóval, miért volna automatikus, hogy a kérdező (nő) alkalmazkodjon a párjához? Itt élnek a magyar, európai kultúrában, és ha az ő hagyományai, neveltetése, kényelme az diktálja, hogy hordjon bugyit, akkor lehet, hogy a pasijának kéne átértékelnie a dolgokat..
2012. máj. 24. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg elég fura "szokás",de ha neked kellemetlen nem értem miért mész bele?!
2012. máj. 24. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki nem hord alsót még nem feltétlen higiéniátlan... Én is ismerek olyat aki soha nem hord alsót és az egyik legtisztaságmáminásabb ember magára nézve akit ismerek... :D Ha neki úgy kényelmesebb ne hordjon, de attól még te hordhatsz.
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"A nők viselete a csoport önmeghatározásában ezzel szemben kisebb szerepet kapott. És bár a viselet határozottan más megjelenést biztosít a gábor nőknek más cigányokkal és gádzsókkal szemben, a csoportleírásokban mégsem hangsúlyozzák ki azt olyan mértékben, mint a férfiak öltözékét. A női ruháknak nincsenek öröklődő elemei és megfigyeléseimre hagyatkozva leírhatom, hogy több új elemet sajátítottak el az utóbbi időkben, mint a férfiak. Egyik férfi beszélgetőtársam elmondta, hogy !!!!!!!a nők régebben nem hordhattak alsóneműt!!!!!!, melltartót és papucsot sem viselhettek, mert megszólták őket. Azonban az elmúlt egy-két évben már a legtöbb asszony hordja ezeket a ruhadarabokat. Majd említette, hogy esernyőt még mindig nem illik hordaniuk."

[link]

8/18 anonim ***** válasza:
31%
Jajj,de kis álszent valaki...:) HA a párod megkért volna,hogy kéthetes döglött csirkét főzzél,azt nem tetted volna meg.:) Holott az is a kultúrájuk része.
2012. máj. 24. 11:13
 9/18 A kérdező kommentje:

A kéthetes döglött csirkéröl biztosan dudtam volna, milyen következményekkel járna ha megfözöm és megeszem.

Szeretem a párom, szeretnék neki a kedvében járni (bizonyos kereteken belül / kutba nem ugornék/)ahogy ő is sok mindent megtesz értem.

2012. máj. 24. 11:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Na azért itt a kulturális kérdésekbe szerintem ne menjünk bele, mert a magyar "kultúra" és a cigány "kultúra" sem az ma már, mint régen. Oda vagyunk a kultúránkkal nagyon, pedig nagy részét a sok megszállás hozta magával, a szittya íjászok, igen, az magyar kultúra.

A döglött tyúk a cigány kultúra része lenne? Hát nem, ezelőtt a cigányok "megbecsült" szakemberek voltak, vályogverők, kosárfonók, stb. Az, hogy mára mi lett belőlük, az más kérdés, de nem volt ez mindig így.

2012. máj. 24. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!