Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális:?
Elkezdtem helyesen étkezni,hogy fogyjak. Fogytam is 4-5kg-t és még tervezek 5-t. Most tartok 61nél, 165cmhez, tehát annyira nagyon kövér nem vagyok. Barátom nyaggatott azzal,hogy menjek edzőterembe,hogy hatékonyabb legyen az egész. Baráti körömből senkinek nincs pénze/ideje/kedve eljönni velem, tehát kiírtam ide hátha akadna valaki, de a moderátor mindig kitörölte. Barátom le is cseszett,hogy egy kérdést nem tudok kiírni rendesen és azért törlik ki..Na most sikerült, annyi áll benne,hogy fiú vagy lány jelentkezzen, mondtam is a pasimnak,hogy most sikerült és nem törölték.
Írt egy fiú,hogy ő jönne velem.Mesélem barátomnak nagy örömmel erre kiakad,hogy megcsalom és tényleg jól mondták régen,hogy szerelem csak férfi és férfi között lehet, mert a nők alkalmatlanok rá.. XD Kibukott teljesen.
Most szerintetek én vagyok a hülye???
Hát mindegy nekem mit akar.. én csak edzeni akarok. semmi több. :D
De férfi edzőterembe nem akarok menni..most emelgessek 60kg-os súlyokat vagy mit vártál?XD Csak biciklizni tudnék azt meg a szabadban is tudok.
én fiú vagyok.tényleg jobb lenne lánnyal menned,de amit a pasid csinált az gyökérség:D
eleve a terembe is megismerkedhetsz akármilyen hímmel,akkor meg már nem tök mindegy???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!