Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs normális párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs normális párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, de még sohasem voltam szerelmes. Addig érdekel egy fiú, amig meg nem szerzem, utána abszolut nem, nem is tudom elviselni ha velem van. mitől lehet ez?
2012. máj. 19. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont azért, mertmég nem voltál szerelmes. Majd, ha találsz valakit, aki nem csak szexuálisan érdekel, hanem a személyisége is megfog, akkor talán nem fogod így érezni.
2012. máj. 19. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
hűű mintha csak a gimis éveimről olvasnék, nekem gimibe volt ez, aztán egyetem alatt áttértem a nem akarok kapcsolatot inkább csak haverkodok a fiúkkal kapcsolatra. Erre megérkezett a szerelem, és még most is boldog vagyok az illetővel:)) 20/L
2012. máj. 19. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én segÍthetek, de komolyan :) 18/F Budapest
2012. máj. 19. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

mintha magamat látnám :) csak 2 évvel fiatalabb változatban :)

Én is ilyen voltam, de csak olyan fiúkkal, akik szimplán bejöttek :) Voltam szerelmes és azzal simán tudtam volna akármit csinálni, csak nem jött össze :(

De 2 éve sajnos nem tudom, hogy az ilyen helyzeteket hogyan kezelném, mert kívülálló okok miatt, nem nagyon tudok "pasizni".

Szerintem várj amig szerelmes leszel, akkor olyan rózsaszín köd lesz, hogy mindent tökéletesnek látsz majd :) türelem ...:)

2012. máj. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!