Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha egy normális párkapcsolatom?
Sokan vagyunk ugyan így ezzel az érzéssel. Talán nyitottabbnak kéne lennünk. Könnyebben belemenni olyan kapcsolatokba is, aminek még nem tudjuk a kimenetelét? Lehet, hogy nem vagyunk elég bátrak? Vagy az önbizalmunkkal van baj?
20/L
Megértelek. Nekem se jön össze. Soha nem volt szerencsém a szerelemben, soha nem is lesz. Én is tetszek sok embernek, szóval nem lehetek csúnya. Viszont komolyabb kapcsolat nem jön össze. Mondanák páran, hogy biztos a belsővel van akkor baj. Pedig már a lelkem is rendbejött a legutóbbi szakításom óta. Rendes vagyok az emberekkel, néha már túlságosan is az. Nagyon régóta egyedül vagyok és nem értem miért ne lehetnék én is boldog. Miért nem kellek egy normális épképzláb embernek, mert egyedül olyan próbálkozott eddig, akivel soha nem tudnék járni. Mert van ilyen is... Akkor is, ha a külső kevésbé számít :(
Én úgy próbálom ezt a helyzetet kicsit örömtelivé tenni, hogy elterveztem a közeljövőt és vannak céljaim. Terveim, utazás, új élet stb. A következő egy évben teljesen meg fog változni az életem, és nem rossz irányban, remélem. Mert teszek azért, hogy ne így legyen.
A jövőbe sose fogsz belelátni, nem tudni mit hoz még a "sors". Próbálj meg boldogulni pasi nélkül, akkor is, ha nehéz. Aztán hátha utadba sodor valakit a szél. Mert mindig akkor jön, mikor nem várnád :) (na utóbbi mondást sosem tartottam helytállónak)
Magányos vagyok, akárcsak a sötétben ragyogó csillag...
Nem tudom mikor lesz barátnőm, de a ma lányokat ismerve...
Remélem megtalálom a magam bolondját :)
Ideje lenne szerelmesnek lennem, szeretni valakit és családot alapítani idővel...
22 FFI
A bánat eredete a vágy.
Én is vágyom a szerelemre.
Írhatsz nekem ,ha gondolod ;)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!