Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyenek a skorpió lányok?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a skorpió lányok?!

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 00:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
van vagy 6 lábuk és éles ollójuk van! a helyedben nem kezdenék velük...
2009. jún. 29. 00:49
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem van egy skorpió horoszkópú lány ismerősöm. Ő elég morcos, és kissé bunkó. De ha olyan kedve van tud aranyos is lenni. Elég hamar változik a kedve. Szeret menni állandóan, szall nem tud megülni a seggén. úgy asszem ennyi. :)

Am miért érdekel. ?:)

2009. jún. 29. 00:55
 3/14 A kérdező kommentje:
veszélyesek általában?
2009. jún. 29. 00:58
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
hát akit én ismerek, az egy kicsit az. :D:D
2009. jún. 29. 01:02
 5/14 anonim ***** válasza:
2009. jún. 29. 01:02
 6/14 A kérdező kommentje:

01:02

Hogy érted?

kiváncsi vagyok

2009. jún. 29. 01:12
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Skorpió:

Vagy nagyon jó,vagy nagyon rossz,közép út nincs.Lendületes,vállalkozó kedvű,de passzivá is válhat,ezért kiismerhetetlen,reakciói kiszámíthatatlanok.Ha valamit elhatároz,azt tűzön-vízen megvalósítja,nem lehet eltéríteni a szándékától,hajlíthatatlan,makacs.Látszólag megbocsájtó,de belül a megfelelő pillanatot várja visszavágásra.Mindenkibe belecsíp,beleszúr,de ő maga érzékeny.Zárkózott,megközelíthetetlen,de imád más titkaiban kutatni.Megérzései kitűnőek.Álmodozó típus.Kitűnő értelmi képességei vannak,erre büszke,sőt beképzelt.Kitartó,sokoldalú.A szerelemben nagyon szenvedélyes,ha valaki iránt lángra lobban,mindent elkövet,hogy meghódítsa,ebben az sem zavarja,hogy a másik fél,másnak van elkötelezve,vagy akár saját maga.Gyakran csak gondol egyet és mindent ott hagyva új élete kezd,de ezt hosszas belső kínlódás előzi meg.Kemény jellem,olykor még magukkal szemben is kegyetlen,önmarcangoló.

Erényei:Határozott,kitartó,szorgalmas,kreatív,gyors észjárású,szellemes.

Hibái:makacs,kiszámíthatatlan,titkolódzó,bosszúálló,féltékeny

Én skorpió vagyok :)

2009. jún. 29. 01:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Csípős a humoruk, nagyon tüzesek, de hűségesek. Ha valaki megszelídíti őket, akkor odaadóak, de ezt keményen el is várják a másiktól. A bizalmukat csak egyszer lehet elveszíteni. (Nekem egyszer sikerült, azóta bánom mélységesen.) Ez a kép nagyon jellemző:

[link]

f24

2009. jún. 29. 01:45
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Szenvedélyes, önző, kiszámíthatatlan, makacs, kitartó, irányító, domináns... egyszóval vezéralkat, tele ellentétes tudaldonságokkal, de ha valakit nagyon szeret, az teljességgel megszelidíti.
2009. jún. 29. 15:19
 10/14 anonim válasza:
64%
itt minden rám vall XD skorpió vok, makacs jó szellemű elszánt, ˝bunkó˝ de csak néha
2010. jan. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!