Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz és a skorpió milyen párosítás? :D
Horoszkóp alapján párt választani hülyeség.
És aki nekem azt mondja hogy "hát te halak vagy ezért bocsi nem" akkor nem tudom mit csinálnék.
A Te jegyed: Skorpió
A pasid jegye: Szűz
Így illetek össze:
Ez a kombináció mindig a felek közötti szoros barátságra alapozódik. A romantika nem jellemző erre a párkapcsolatra, és ez valószínűleg a Skorpió természetének köszönhető.
A Szűz kimért bölcsességével, éles kritikájával teljesen háttérbe szorulhat. A Skorpió ugyanis nehezen tűri a Szűz éles nyelvét. Ameddig az erő és az uralom problémája nem bukik ki közöttük, a kapcsolat szépen alakulhat. Amikor azonban ezek felszínre kerülnek, ettől fogva kezdetét veszi a kapcsolat hanyatlása. Ezért ritkán tapasztalható tartós kapcsolat e két jegy szülöttje között. A Skorpió gyakran partnert vált, és odébbáll.
Mindkét jegy szülöttje kedveli az egyedüllétet, ezért szeretnek magukban lenni, de nem állandó jelleggel. Gyakran különös békességet éreznek egymás társaságában, majdnem olyan ez, mintha telepatikusan kommunikálnának.
én skorpió vagyok párom vízöntő. A lehető "legrosszabb" párosítás állítólag...mi meg majdnem 3 éve együtt vagyunk, az életünket is együtt tervezzük...szóval ez hülyeség.
Ami meg a kapcsolatotokat illeti, kettőtökön áll a dolog. Ne akard "megtartani", ha szeretitek egymást minden jön magától:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!