Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Gáz az,hogy 19 leszek és még nem volt pasim...Mármint nem ez a kérdés pontosan mert,az nem érdekel ha vki szerint ez gáz...A kérdés,h ha lesz és megmondom neki h nem csókolóztam még?Vagy ti ezt hogy fogadnátok (fiúk)?:))2012. máj. 23. 21:38
11/20 A kérdező kommentje:
jaja,igaz,köszi
2012. máj. 23. 21:55
12/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, de tök jó volt, mert a barátom 22 volt mikor összejöttünk, én 18, és mivel elsők voltunk egymásnak, mindent együtt tanultunk meg. Szerintem nagyon klassz volt:)
13/20 A kérdező kommentje:
köszönööm:)
2012. máj. 23. 21:59
14/20 anonim válasza:
Nem gáz, csak ne ezzel kezdd. Én személy szerint örülnék egy ilyen lánynak, feltéve, hogy összeillünk.
15/20 A kérdező kommentje:
thank youuu:)
2012. máj. 23. 22:24
16/20 A kérdező kommentje:
Kössz a hasznos választ,egyáltalán nem vok csúnya,megnyugodhatsz!!:D szerintem neked nem az én mentalitásom kell ugyhogy kössz még1szer
2012. máj. 23. 22:29
18/20 A kérdező kommentje:
okéés
2012. máj. 23. 22:32
19/20 anonim válasza:
Szerintem marha ritka és sokra értékelendő - ugyanakkor az első barátnőm is pont ebben a helyzetben volt és ... néha nem vicces a helyzet. Ugyanakkor a srác magabiztos lehet és igazából tőle függ, hogy alakul a további szerelmi életed. Ennek tudatában a legtöbb fiú odáig meg vissza lenne az örömtől.
21F
20/20 A kérdező kommentje:
thanks
2012. máj. 24. 09:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!