Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ezzel a kapcsolattal már?
Mi dettó ugyan ebben a helyzetben voltunk. Szerintem alapból ott kezdődik a gond, hogy minden nap találkoztok. Minek? Ennyire nem hiányzik senki senkinek. Meg aztán megunjátok egymást, nem tudok miről beszélgetni, nincsenek új élmények stb.
Hagyjátok egy kicsit a másikat, találkozzatok külön a barátaitokkal, bulizgassatok, flörtölhetsz is akár...utána menjetek el kirándulni vagy valami hasonló.
Ne legyen mindig csak ugyan az, mert belefásultok.
Nekünk ez bejött.
21L
Igen én is ezen gondolkodtam, hogy hanyagolni kellene egymást, csak az a baj, hogy a barátom erre azt reagálja hogy pasizni akarok ... meg hasonló gyerekes felfogások ... :S
De akár tetszik neki, akár nem pár nap "szabi" lesz !
Szabi, mi? xD
Bocsi de ez nagyon adódott :D
amúgy nekem is ez volt a problémám exemmel,(nem emiatt hagytuk ott egymást) nekünk bevállt ez a szünet, szinte 1 hétig egymáshoz sem szóltunk és utánna pedig rohantunk egymáshoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!