Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám magamat újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám magamat újra különlegessé tenni a párom számára?

Figyelt kérdés

Már régóta együtt vagyunk, és tudom, hogy a kapcsolatunk már nem különleges számára. Ritkábban is mondja, hogy szeret és azt is észre vettem, hogy már annyira nem figyel oda rám.

Már régebben is úgy volt, hogy, ha összekaptunk, végül nekem kellett bocsánatot kérni, mert ő nagyon sértődős fajta, inkább nem szól hozzám, csak, hogy ne kelljen elismernie a tévedését.

Én nagyon szeretem őt, de sajnos azt veszem észre, hogy ő kissé "elkényelmesedett". Tudom, hogy ő is szeret, de a köztünk lévő harmóniát nagyrészt én teremtem meg azzal, hogy mindig engedek neki. Emiatt azt hiszem én rontottam el, azt hiszi, hogy bármit tesz, én úgyis vele maradok, úgysem csinálok semmit, nem sértődöm meg, nem teszem szóvá...vagy ilyesmi. Emiatt érthető, ha már nem vagyok különleges.

Hogyan érhetném el, hogy kevésbé legyen biztos a dolgában, hogy megint különlegesnek, fontosnak és értékesnek gondoljon?

Más, aki volt már így: mi történt végül, hogyan oldottátok meg?

22L

2012. máj. 22. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Az én párkapcsolatomban ugyanez a helyzet áll fenn sajnos... :/ Én próbálkoztam azzal, hogy próbáltam érzelemmentes lenni, nem bújtam, nem puszilgattam stb., csak semlegesen viselkedtem. Ilyenkor el is értem, hogy bekattanjon. Teljesen kétségbe esett, hogy mi van velem, biztos megcsalom, vagy már nem szeretem stb. Igen ez működött, mindenárom engem akart 'visszakapni'. Mikor megadtam magam, akkor visszaállt a régi dolog.A nemtörődöm stílus stb... Mindig úgy érzem, hogy én jobban szeretem őt.:( Ez már eléggé zavar, fontolgatom a szakítást...
2012. máj. 22. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is fontolgattam a szakítást, csak az a baj, hogy ő nem értené. Szerintem az ő fejében az van, hogy a kapcsolatunk totál rendben van, és nagyot nézne, ha előállnék a szakítással.

Valami más megoldást keresek, egyelőre én is az általad leírt módszert alkalmazom, csak kezdek fáradni.

Köszönöm szépen a választ!

2012. máj. 22. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ami a legjobb, ha elkezdesz több helyre járni,nélküle.Lehet az buli, tanfolyam, sport, bármi. Több leszel a szemében, és majd kicsit féltékeny is lesz, merre csavarogsz. Nekem bevált :)
2012. máj. 22. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezt a nem szólok hozzá, majd rájön mi a baj dolgot. Lévén te nő vagy, ő pedig férfi, nagy valószínűséggel nem tudná mire vélni a dolgot, aztán jönne a "biztos megcsalsz" szöveg.

Vannak közös programjaitok? Esetleg közös hobbitok?

Öt éve vagyok a párommal, újabban tánctanfolyamra járunk, előtte németet tanultunk együtt, ő javasolta a squasht, viszont nekem semmi érzékem nincsen a labdajátékokhoz.

A lényeg, hogy nem kell mindig a négy fal közé szorítkozni.

Tudom, hogy a pasikat nehéz rávenni egy tánctanfolyamra, de annyi lehetőség van, csak tudnotok kell nektek mi a legjobb.

Aztán persze azt neked kell tudnod, hogy a szexuális életetek mennyire aktív, milyen minőségben működik. Bárki bármit is állít, a jó szex elengedhetetlen egy jó kapcsolatban.

2012. máj. 22. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,sokat segítettél!

Az a baj, hogy rengeteg időnk megy el munkára/tanulásra. De igazad van, arra van ideje az embernek, amire akar! Csak most megint én leszek az, aki elő áll a közös programmal, pedig úgy örülnék, ha ő tenné!

Igen, van közös hobbink, meg vannak dolgok, amikhez a másik ért sokkal jobban, tanítgathatnánk esetleg egymást.

A szexel nincs gond, sőt, néha úgy érzem, csak ott vagyunk olyanok, mint rég. Szerencsére mindketten nagyon élvezzük az együttléteket, azon már nem kell semmin javítani.

2012. máj. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!