Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a fiummal? És a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a fiummal? És a "szerelmemmel mi legyen?

Figyelt kérdés
van egy srác,akivel együtt járogatok , pár hete és nem nagyon voltam belé szerelmes,de egyik találkozásunkkor az lettem..van még egy fiú,aki lehetetlen számomra és reménytelen korkülönbség meg még más okok miatt is,de első látásra beleszerettem ez oylan 4-5 hónapja volt ,nem is történt közöttünk semmi,csak egy kis flörtölés , beszélgetés..szóval miután szerelmes lettem a \\\\\\\'páromba, este a másik fiuval álmodtam,hogy együtt voltunk,minden szép és jó volt,azthiszem sirtam álmomban megkönnyebbülésemben.felébredtem és elszállt minden szerelmem a mostani fium után, ujra csak a másikra gondolok, aki persze reménytelen, mit csináljak a fiummal ??Persze nem merném neki ezt elmondani.. megbántani sem szeretném..mit tanácsoltok?? és az álombéli fium ne gondoljak rá sosem??..Segítsetek kérlek !!!
2009. jún. 28. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikkel se csinálj semmit.Gondolom,fiatal vagy.Várj,amíg találsz olyan valakit,akit igazán megszeretsz.Kettőjük közül egyiket sem szereted,csak bebeszéled magadnak.
2009. jún. 28. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
szóval szakitsak a barátommal ?
2009. jún. 28. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szakítassz vele megbánod szerintem.Ééés egyikbe sem vagy szerelmes.Ha szerelmes lennél akkor a gondolat is taszítana ,hogy egy másikkal vagy.Fellángolás az egész.
2009. jún. 28. 22:05
 4/5 anonim válasza:
Szerintem semmiképp se szakíts vele. A legtöbb kapcsolat nem szerelemmel kezdődik, és a szerelem sose tart örökké. Ha jól érzed magad a mostani sráccal és egyszer már szerelmes is lettél belé, akkor csak jelent valamit számodra nem? A helyedben a mostani pasira koncentrálnék, sokat találkoznék, beszélgetnék vele, a másikat pedig elfelejteném.
2009. jún. 29. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:

de igen,még a gondolata is taszít a barátomnak !

köszi a komikat...:/.)

2009. jún. 29. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!