Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üdv! Jól meg fogom szívni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Jól meg fogom szívni, mert agyonszeretem a Barátnőmet. Értitek? Min változtassak (43) (eff nyilván) De a történet korántsem egyszerű, tovább.

Figyelt kérdés
1986-ban jártunk,egymás szüzességét vettük el.Nagyon szerettem már akkor is,mert Ő adott egy olyan szintű boldogságot számomra,mint vaddisznó.25 év után újra együtt,most,7 hónapja.Én 5-kor kelek,munka8,du pedig maszekplusz3-4óra.Este szeretném,ha itthon lenne velem,mert igénylem a szeretetét,tekintetét,nőiességét,stb.,és e mellett szeretnék mindennapos normális főtt vacsit 10-12 óra szerkezetlakatos munka után.Ő erre azt mondja,hogy ez nem mindig fog sikerülni,mert vannak Barátnői,és Velük is kell tartani a kapcsit,tehát lesznek olyan napok,amikor nekem kell megoldani az esti kajámat.Egyébként enn 41,két lány az előző házasságból,13/16,nekem pedig 19 éves Fiam.Lényeg:nem az a baj,hogy vacsit kell csinálnom,hanem szeretném,ha munka után itthon lenne,együtt a család.Ő azt mondja,hogy én be akarom zárni Őt egy milliméteres,sablon világba,mert a túlszeretetemmel magamhoz szeretném láncolni,vagy mi...
2012. máj. 23. 11:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ez a kérdező nagyon kész van :) jó a duma. :)

Szerintem gyerünk együtt csajozni, az alkesz nőt meg dobd ki. :)

2012. jún. 15. 12:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Naa mi történt azóta??
2012. jún. 18. 08:20
 23/23 Johnny B. Goode ***** válasza:
Engem is érdekelne :)
2012. jún. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!