Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Jól meg fogom szívni, mert agyonszeretem a Barátnőmet. Értitek? Min változtassak (43) (eff nyilván) De a történet korántsem egyszerű, tovább.
Te most észen vagy?
Alkoholista, jönnek mennek nála a pasik, ha jól értem eltartod és akkor még neked kell engedned??????????
Bazz, férfi vagy te egyáltalán? Ez nem a lakhelyen múlik, ez a nő csatak hülyére vesz téged!
Csatlakozom az első válaszolóhoz, remélem külön kasszán vagytok!
Mert megérdemli és esetleg reméli, hogy ettől megjön apuci esze, mielőtt rámegy a családi vagyon és egység...
Ismét azt tudom mondani, hogy asszonynak este otthon a helye (ahogy a férjnek is), kivéve, ha dolgozik!
Ebből ne engedj és ne engedd, hogy is mondjam... erkölcstelenkedni, míg te a kölkeire vigyázol és megteremted a jóléthez a hátteret neki!
Ráadásul a lányai sem az apa-figurát látják benned, hiszed megszokták, hogy anyu puncija torkos és ennek férfi áldozatai is vannak időnként...
Az elején még semmiképp se legyél vele ilyen. Majd ráérsz cseszegetni később, ha már kötődik hozzád.
Különben ha eltiltod a barátnőitől akkor ők lesznek a legelsők akik megfúrnak tőled. Telebeszélik a fejét majd, és otthagy 2 hét után!
Am. tényleg kicsit régimódi és "vidéki men" vagy, meg családcentrikus bocs :D csinálj a fiaddal programokat olyankor v menj el sörözni v bámuld a tvt... ez "a család legyen együtt" olyna régies duma, én egy családot nem ismerek ahol köszönésen kívül bármit is beszélnek a tagok egymással :D megy mindneki a dolgára asszony mosogat férfi tvt néz gyerek meg gépezik... aztán mivan ha ilyenkor a nő egyszer beül dumálni a barátnőivel ehelyett...
Engem tényleg hülyére vesz az asszony?
A következő,amiket tudok nyújtani:Nem beképzeltség,mert megdolgozom érte,keményen,hegesztővel,flexxel,létrán,esőben,szélben,stb.:Havi 250 fix kábé,ffi vagyok szexben,pénzben,megjelenésben.Jogsi,kocsi,benzin,és még a som tudja mi kell neki!:)))Hölgyek esetleg Bp-ről??Bocs a reklámért,de hóóóótt komoly,mert ez a csj gyépés:)))
Ez így van.
Szerintem is a helyzeted tarthatatlan.
Nem az a fő, amiket így felsoroltál, ha szeret, akkor szeret ezek nélkül is, ha nem akkor nem.
De ezt neked kell érezni, Te hogy érzed, mit érzel ki az ő viselkedéséből mikor együtt vagytok?
És ha ilyen régóta ismeritek egymást akkor hogy lehetnek közettek ilyen nézeteltérések, valami oka csak van hogy újra összejöttetek?
No de mért oltott le a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!