Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg? Amikor az egyik fél már dolgozik a másik még nem?
A páromnak elég jól fizető állása van, én viszont még tanulok egy jó ideig. Szüleimtől minden hónapban kapok zsebpénzt, de ennek egy része minden hónapban fix dolgokra megy, és nem sok marad a szórakozásra. 2 külön városban lakunk, (hétvégente náluk vagyok mindig) de hétköznap egy 3. városban találkozunk. Ilyenkor többnyire 4-6 órát is. Felmerül, hogy ebédeljünk. De nem nagyon tudja elfogadni, hogy nekem nem telik minden alkalommal - még akkor sem ha heti egyszer találkozunk - egy olcsóbb ebédre sem. Persze ő sem hívhat meg mindig, és nem is szeretem/szoktam elfogadni. De ő meg nélkülem nem eszik...hiába mondom, hogy nekem jó a péksüti is, neki nem jó.
Létezik valami kompromisszum? :S
vannak kivételek, de általában úgy vettem észre, hogy 18 év körül a lányok nem annyira kelendőek csak 25-35 közötti emberkék között.
régebben 14-18 ig minden osztálytársamnak volt pasija, állandóan, még a csúnyáknak is.
18-19 között már csak annak van aki megtartotta :) és az is 20-30 közötti.
Ajajjj, lehet "sarkos" leszek..., ha "egy húron pendültök" akkor semmi gond, de ha Ő már dolgozik akkor:
-nála alszol, gondoskodjon reggeliről,
-ott maradsz, főzzön ebédet;),
-estére hív randira, gondoskodjon vacsoráról, s húzzon egy ezrest a vonóba!
Mert nem Úr aki nem herdál, és nem járta ki a tenyéren hordás iskoláját!
Ennyi...
20 vagyok, a barátom 22.
Persze vannak látom, akiknek csak a szélsőségek jutnak az eszükbe :)
Hát ez az, hogy ha 4-6 órán keresztül nem vagyunk otthon enni csak kell, én megelégszek a péksütivel is, de neki nem jó, egyedül meg nem akar enni főtt kaját, mert hogy az nekem akkor rossz. Mindig meg nem hívhat meg egyértelmű.
Kedves 5.!
A családjával lakik, nem egyedül. Úgy vagyok ott nála hétvégente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!